NY PODKAST: Franks førsteinntrykk

Ett ufortjent stort tap, én uavgjort og én seier ut i sesongen er det mye glede å spore over Chelseas spill. Sjekk ut den nye utgaven av Blue Day-podkasten!

Endre Bødtker, Chris Matre, Lars Reitan og Christopher I. Sandøy møttes dagen etter Norwich-kampen for å gjøre opp status etter fire poeng og tre spilte (tellende kamper). Optimismen er stor – og en som fikk mye kjeft i fjor, får ros nå.

Hør her, eller søk oss opp i iTunes eller Spotify.

- Det er veldig mye bra. Vi ser Sarri har lagt fundamentet her, men vi spiller mye mer direkte under Lampard. Og så lekker vi som en sil bakover, så vi har noen utfordringer, men alt dette ser vi hver kamp; noe er veldig bra, noe er litt dårlig, sier Lars, som får støtte av Endre:

- Vi ser mye av grunnlaget som Sarri la i fjor, og det er mye av det samme, men Lampard har skrudd opp hastigheten til 11. Men det er altfor enkelt å score mot oss.

I tillegg snakker gutta om Kovacic, alle de lovende unggutta, hva som egentlig vil være en suksessfull sesong og VAR – og mye, mye mer!

VIKTIG! Vår gamle adresse er ødelagt, så for å få nye utgaver automatisk må du slette ditt gamle abonnement og følge oss på linken nedenfor istedenfor. Vi beklager dette, men vår gamle leverandør funker ikke lenger.

Hvis du allerede har feeden vår i en podkastspiller, må du bytte ut den gamle adressen til denne: https://feed.podbean.com/chelseanorway/feed.xml

Du kan også søke oss opp i Itunes og på Spotify!

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.