Loftus-Cheek: Fremtidig Chelsea-kaptein?

Endelig er Ruben Loftus-Cheek på alvor inn i varmen etter flere sesonger med utlån og lite spilletid. Nå har engelskmannen spilt seg inn på laget og er klar for større oppgaver.

KAPTEINMATERIALE: Ruben Loftus-Cheek ønsker å bli en sentral brikke og en leder i dagens Chelsea-tropp. FOTO: Sky Sports

Chelseas engelkse midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek er blitt 23 år og er klar for å ta større ansvar på Chelsea-laget.

Loftus-Cheek ble spådd en lysende fremtid, men etter flere sesonger med lite spilletid, skader og utlån har fansen vært usikker på om han kom til å slå igjennom på Chelseas førstelag.

Under Maurizio Sarri har imidlertid spilletiden kommet, og med overgangsnekt er det ingen tvil om at Ruben Loftus-Cheek vil bli en viktig spiller. Nå drømmer 23-åringen om å fylle tomrommet etter John Terry.

- Jeg tror ikke Chelsea noen gang kan erstatte John Terry. Han er den beste lederen jeg har sett på og utenfor banen, forteller Loftus-Cheek til ESPN. Midtbanespilleren er full av lovord om Chelsea-legenden Terry, og mener lederegenskapene kommera av erfaring.

- Han hadde egenskaper som ordnet ting for oss og han var veldig verbal. Han fikk oss til å føle oss trygge, og dette er noe som kommer med erfaring. Forhåpentligvis kan jeg tilegne meg samme erfaring og være den personen, forteller Loftus-Cheek.

Det er flere spillere som har lederegenskaper i dagens Chelsea-stall. Chelseas nummer 12 trekker frem Gary Cahill, Cesar Azpilicueta og David Luiz.

- Jeg tror det er tid for at jeg og Andreas Christensen tar steget opp og blir sentrale spillere på laget, sier engelskmannen.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.