- Har kommet sterkt tilbake fra skader hele livet mitt og skal gjøre det igjen

Ruben Loftus-Cheek med klar beskjed etter han undergikk en suksessfull operasjon på akillissenen sent torsdag kveld. 

Ruben Loftus-Cheek pådro seg en alvorlig skade da han røk akillissenen  i vennskaps og veldedighets-kampen mot New England Revolution i USA på onsdag.

Dette er samme skaden som Callum Hudson-Odoi også fikk i kampen mot Burnley. Begge disse mister sannsynligvis sesongstarten etter sommer.

Ruben Loftus-Cheek undergikk en suksesfull operasjon sent torsdag kveld og i etterkant har han lagt ut en tekst på sosiale medier.

- Det er vanskelig å beskrive hvordan jeg føler meg akkurat nå. Jeg er mer forvirret enn trist. Operasjonen gikk bra så jeg har fått en bra start! Jeg kommer til å se kamper fra sidelinjen en stund så jeg ønsker guttene lykke til i Europa League-finalen og selvsagt England i Nations League-finalene.

-  Jeg har kommet sterkt tilbake fra skader hele livet mitt og jeg skal gjøre det igjen, skrev Loftus-Cheek, før han avsluttet med.

- Vi sees på banen så snart som mulig.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.