Offisielt: Giroud har signert ny kontrakt

Olivier Giroud har signert en ny 1 års-kontrakt.

Foto: Chelsea FC

Olivier Giroud har signert en ny 1 års-kontrakt med Chelsea. Det bekrefter klubben tirsdag.

- Jeg er veldig fornøyd med å signere en ny kontrakt med Chelsea, sa Giroud.

- Jeg ville veldig gjerne bli minst ett år til. Jeg har følt meg som en del av laget, familien, siden begynnelsen og forhåpentligvis er det flere trofeer i vente, stadfestet franskmannen, som kan bli toppscorer i Europa League denne sesongen. 

Bakgrunn

(Fra vår artikkel for to dager siden.)

Den franske spissen Olivier Giroud har kun vært førstevalg på landslaget etter overgangen til engelsk fotball. I Arsenal og Chelsea har han måtte finne seg i å komme innpå fra benken.

Likevel skal Chelsea nå aktivere klausulen om en forlengelse av kontrakten med ett år. 32-åringen kan dermed bli Chelseas førstevalg neste sesong, og lede vei for yngre spillere som Tammy Abraham.

Den franske verdensmesteren har tidligere uttalt at han gjerne blir værende i Chelsea, men at han ønsker mer spilletid. Alt ligger til rette for det nå med Morata(allerede ute) og Higuain på vei ut.

Chelseas spisser har slitt med å finne veien til målet denne sesongen, og Chelsea trenger at franskmannen viser sine kvaliteter litt hyppigere neste sesong. I Europa League har spissen imidlertid 10 mål og 3 assist på 13 kamper. Slike tall ville gjort susen også i Premier League.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.