Abraham og Barkley sørget for seier mot Barcelona

Tammy Abraham brant en gigantisk mulighet, men scoret noen minutter etterpå. Chelsea leder 1-0 til pause mot Barcelona i Japan.

Chelsea - Barcelona 2-1

Frank Lampard satte opp en 4-2-3-1-formasjon med følgende spillere fra start: Kepa; Azpilicueta (Bakayoko fra 70), Luiz (Zouma fra 45), Christensen (Tomori fra 45), Emerson (Alonso fra 45); Jorginho (Batshuayi fra 70), Kovacic (Zappacosta fra 70); Pulisic (Giroud fra 60), Mount (Barkley fra 60), Pedro (Drinkwater fra 70); Abraham (Kenedy fra 60)

Pedro spilte bra og var ute etter å vise seg frem mot sin gamle klubb. Pulisic fikk også tatt noen løp og hadde en halvsjanse, men skuddet hans gikk i nettveggen. 

Jorginho snappet opp ballen fra Barcelona-forsvaret og satte opp Tammy Abraham som enkelt puttet alene med keeper i det som var omgangens eneste mål. 

Barcelona var nok preget av at det var deres første treningskamp, men likevel stilte de med et greit lag og en 2-0-seier er utvilsomt positivt for Frank Lampards menn. 

I pausen ble de gjort noen bytter. Kurt Zoma og Fikayo Tomori dannet et nytt stopperpar, mens Marcos Alonso erstattet Emerson. Etter timen spilt var det tid for flere endringer.

Giroud for Pulisic, Barkley for Mount og Kenedy for Abraham. Etter 70 minutter kom Drinkwater inn for Pedro, Zappacosta for Kovacic, Bakayoko for Azpilicueta og Batshuayi for Jorginho. 

Barcelona gjorde elleve endringer i pausen. Dermed besto andre halvdelen av mye rot. Barcelona kom seg til et par skudd, men Kepa var meget solid og sikker mellom stengene. 

Kenedy var frisk og ikke redd for å prøve seg, men forsøkene var ikke de beste. Batshuayi hadde en god mulighet til å øke ledelsen til 2-0, men belgieren klarte ikke utnytte sjansen. 

Med ti minutter igjen av oppgjøret fant Cesar Azpilicueta Ross Barkley utenfor 16-meteren. Derfra plasserte Barkley ballen nede i nærmeste hjørnet med et lurt skudd. 2-0 Chelsea! 

Ivan Rakitic reduserte med et fantastisk skudd fra distanse. Ikke mye å gjøre med den kanonen. Herlig skudd fra kroaten. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.