Alonso signerer ny kontrakt

Marcos Alonso setter sitt navnetrekk på en ny Chelsea-kontrakt i løpet av få dager.

 - Jeg er veldig rolig og veldig fornøyd hos Chelsea. Klubben må også være fornøyd med meg, for selv om jeg har to år igjen av kontrakten min, har de tilbudt meg en forlengelse. Hvis alt går bra, så tror jeg at jeg kommer til å forlenge før måneden er over - i løpet av de neste dagene, sier Alonso til den spanske avisen AS.

Spanjolen har for lengst gjort venstrebackplassen på Stamford Bridge til sin egen etter overgangen fra den italienske Serie A-klubben Fiorentina for 23 millioner pund på Deadline Day sommeren 2016.

Antonio Contes 3-4-3-formasjon passet 27-åringen som hånd i hanske, og forrige sesong var det ingen forsvarsspiller i de fem store ligaene i Europa som scoret flere mål enn Alonso. Denne sesongen har Chelseas nummer 3 fortsatt å være førstevalget på venstreback, nå i Maurizio Sarris foretrukne 4-3-3-formasjon.

Prestasjonene hans i den kongeblå drakten har ført til at han har blitt koblet til de spanske storklubbene Barcelona og Real Madrid. Sistnevnte var stedet hvor Alonso, som spilte hele kampen da Spania tapte 3-2 mot England i Nations League mandag, startet sin karriere, men en retur er ikke aktuelt på dette tidspunktet.
 
- Jeg er opptatt av å spille så bra som mulig og vinne kamper og titler med Chelsea og landslaget, sier Alonso.
0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.