Morata i scoringsform - Scorte igjen mot Crystal Palace

Alvaro Morata fant nettmaskene ved to anledninger mot Crystal Palace.

Foto: REUTERS / David Klein

Alvaro Morata scoret mot MOL Vidi i Europaligaen og mot Southampton i starten av oktober. Sist helg noterte han seg en scoring mot Burnley. Søndag tegnet han seg på scoringslisten nok en gang med sine to mål.

Morata har nå fem scoringer i Premier League og seks totalt. Den spanske spissen har fått mye kritikk denne sesongen (også) og mange har stilt spørsmåltegn ved at Sarri har gitt 26-åringen så mye tillit.

Nå ser Alvaro Morata meget bra ut. Det er litt for tidlig å si ennå, men det kan se ut som Sarri har fått gang på den tidligere Real Madrid og Juventus-spilleren. Sarri ble naturligvis spurt om Morata etter kampen mot Crystal Palace søndag.

- Alvaro har forbedret selvtilliten og personligheten den siste måneden. Han har også forbedret seg fra et taktisk synspunkt. Nå kan han spiller mer med resten av laget. Han har et stort fysisk og teknisk potensiale. Jeg tror han kan forbedre seg mye mer, sa Sarri.

- For Alvaro må målene være en konsekvens av spillet sammen med laget og sammen med lagkameratene. Han må ikke tenke for mye på å score. Pysken hans er litt skjør, men han er ung og kan bli mye bedre.

Maurizio Sarri har fått i gang spisser flere ganger tidligere i karrieren. Han fortalte Gonzalo Higuain han var for lat og måtte endre innstillingen hvis han ville bli en av verdens beste spisser.

Da meldte Higuain seg på et treningsprogram, gikk ned fire kilo og scoret 36 mål sesongen etter.

Det er vel heller tvilsomt at samme taktikk har blitt brukt på Alvaro Morata, men det kan virke som Sarri gjør noe som fungerer. Det gjenstår å se om Morata kan fortsette formen ut sesongen.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.