Sky hevder Chelsea kan punge ut for Callum Wilson

Sky Sports' kilder mener at dersom Maurizio Sarri ikke får Gonzalo Higuain på plass, vil Callum Wilson være neste spiller i sikte.


Foto: skysports.com

Gonzalo Higuain, som hadde sin rekordsesong under Maurizio Sarri i Napoli i 2015/2016-sesongen med hele 36 mål har vært spissen på Sarris ønskeliste i Chelsea. Flere kilder har hevdet at styret i Chelsea ikke er ovebegeistret over argentineren og at de ikke ser for seg at han kommer til å løse Chelseas åpenbare spissproblem.

Samtidig har AC Milans sportsdirektør Leonardu Araujo sagt at Milan ikke ønsker å selge.

Dersom Higuain-overgangen ikke går gjennom er Callum Wilson (26) neste navn som dukker opp, og i følge Sky Sports skal Chelsea være villige til å punge ut runt 500 millioner kroner for Bournemouth-spissen.

Forrige måned bekreftet Chelsea-assistent Gianfranco Zola at Chelsea er interesserte i Wilson, som står med 10 mål på 23 kamper for Bournemouth denne sesongen. Til sammenlikning har altså Alvaro Morata og Olivier Giroud scoret 6 mål dem imellom i Premier League denne sesongen.

Dersom Chelsea får på plass en ny spiss er det mye som tyder på at Morata vil bli lånt ut til Sevilla, som har vist interesse for spanjolen.

 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.