Kepa bøtelagt av Chelsea - beklager oppførselen

Kepa Arrizabalaga og Maurizio Sarri har snakket sammen og lagt situasjonen bak seg, men Chelsea har valgt å bøtelegge sisteskansen, som godtar boten og beklager oppførselen.

Kepa Arrizabalaga har blitt bøtelagt av Chelsea og beklager oppførselen. Både keeperen og trener Maurizio Sarri gikk natt til tirsdag ut med offentlige uttalelser på Chelsea sine hjemmesider.

Dette sier Kepa: Jeg var veldig glad for å spille min første cupfinale for Chelsea og veldig stolt av kampen vi spilte. Jeg har tenkt mye på det som skjedde på søndag. Selv om det var en misforståelse, gjorde jeg en stor tabbe i måten jeg reagerte på. Jeg vil beklage til treneren, til Willy (Caballero), mine lagkamerater og klubben. Jeg vil tilby samme beklagelsen til fansen. Jeg kommer til å lære av denne hendelsen og vil akseptere hvilken som helst straff klubben vil gi meg.

Dette sier Sarri: Jeg har snakket med Kepa om situasjonen. Det var en god samtale. Det var en stor misforståelse i går, men han innser han gjorde en tabbe i måten han reagerte på. Han har beklaget seg overfor meg, lagkameratene og klubben. Det er opp til klubben om de vil disiplinere ham, men for meg er denne situasjonen nå historie. Det er synd at situasjonen har skygget over en fantastisk kamp av oss i en jevn finale. Alle fokuserer nå på neste kamp og vi legger dette bak oss.

Klubben skriver at de har bøtelagt Kepa med en ukelønn, som de vil donere til Chelsea Foundation, Chelsea sin egen veldedighetsorganisasjon.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.