Chelsea slo Tottenham

Chelsea slo Tottenham 2-0.

Foto: Chelsea FC/Twitter

Kepa benket - Higuain tilbake

Maurizio Sarri sa på pressekonferansen i går at det var en mulighet for at Kepa kunne bli benket etter oppstyret på Wembley på søndag. Det ble faktum og Caballero startet mellom stengnee.

Gonzalo Higuain var tilbake på topp, etter Sarri stilte uten spiss mot Manchester City. Eden Hazard og Pedro fikk plass på hver sin kant. Marcos Alonso var tilbake, mens Emerson ikke engang var i troppen.

Mateo Kovacic var også å se i startelleveren igjen.

Chelsea best fra start

Chelsea startet kampen veldig bra og styrte det meste på Stamford Bridge.

Den første sjansen kom allerede etter syv minutter da Cesar Azpilicueta la inn i boksen. Den klarerer Sissoko rett ut til Gonzalo Higuain, som sleiversparker ballen mot mål. Den ballen ender i stolpen. Chelseas 18 treff i metallet denne sesongen.

Noen minutter senere var det en sak for hands i Tottenham sin halvdel da Azpilicueta sitt innlegg treffer Davies i armen. Marriner vinket spillet videre.

I det vi passerte 20 minutter spilte Hugo Lloris en ball rett ut til Pedro. Han fant Hazard, som legger den ut til Higuain. Spissen prøver å skru ballen inn, men den havner noen meter utenfor.

Tottenham kom mer inn i kampen etter halvtimen var spilt og Chelsea sitt press var ikke like stort. Tempoet gikk ned hos de blå.

Like før pause smeller Harry Winks til fra distanse. Det klinker i tverren bak Willy Caballero. Meget bra treff av engelskmannen, men første omgangen endte uten scoringer.

Pedro-magi ga Chelsea ledelsen

Andre omgang startet litt i samme sporet som første, med Chelsea som angrep, uten at det var noe voldsomt dominerende. Tottenham var farlige hvis de klarte bryte ballen.

Rundt et kvarter ut i andre halvdel finner Cesar Azpilicueta Pedro som kommer på et stormende løp på siden. Han drar seg inn sentralt i boksen, dribler av et par Tottenham-spillere og sender den gjennom føttene på Hugo Lloris. Herlig scoring av den lille spanjolen.

Maurizio Sarri erstattet Eden Hazard med Willian etter dette. Har mange minutter i føttene nå, belgieren.

Etter denne scoringen lot Chelsea Tottenham ta over helt. Litt etter timen spilt kombinerer Son og Eriksen fint. Tottenham kommer seg inn i Chelseas boks, der det er fullstendig panikk. Da kommer Pedro til unnsetning med en aldeles strålende takling.

Tottenham presset mer og mer i det vi gikk mot 75 minutter spilt på Stamford Bridge. Forsvarte seg etterhvert med mange de blå.

Med fem minutter igjen å spille skjer det noe absurd i Tottenhams forsvar. Trippier skal bare spille ballen helt kontrollert tilbake til Lloris. Da kommer den franske målvakten ut og plutselig har Trippier sendt ballen i eget mål.

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.