Spillerbørs: Jorginho med bra første omgang - Loftus-Cheek positivt innhopp

Vår spillerbørs etter uavgjort-resultatet mot Wolverhampton her!

Kepa Arrizabalaga - 5

Skal ha skryt for å holde seg våken i den første omgangen. Hadde veldig lite å gjøre. Kan ikke klandres for målet.

Cesar Azpilicueta - 5

Aktiv i starten fremover. Et par svake innlegg . Ble ikke satt på prøve defensivt i det hele tatt i første omgang. Uheldig at den gikk via han på målet. Helt ordinær.

Antonio Rüdiger - 5

Ikke på sitt beste, men gjør ikke noe veldig galt. Pådrar seg et gult kort. Ikke alltid betryggende der bak.

David Luiz - 4

Helt OK i første omgang, men ruser ut og selger seg helt på scoringen til Wolverhampton. Treffer ikke med langpasningene. Burde kanskje lagt i fra seg de med dagens vind?

Emerson - 5

Veldig usikker bakover. Måtte ha hjelp av Kovacic til tider. Holdt på å rote det til i første omgang - kunne blitt mål i mot. Merkelige plasseringer. Svak involvering på målet til Wolverhampton. Er ofte bra fremover. Fint rykk og god fart. Kombinerer bra med Hazard. Hadde gode forsøk på innlegg til Higuain, som ikke ble utnyttet.

Jorginho (Ut etter 75 min) - 7

Nydelig ball til Pedro som tar den på direkte. Feilvalg av Spanjolen i det som egentlig er en gyllen mulighet. Løser mange vanskelige situasjoner bra. Flott ball til Higuain, som var i hårfin (feil?) offside. Gode forsøk på å finne Higuain gjennom hele første omgang. Prøver å bryte gjennom Wolves-muren med kreative pasninger. Kontroll. Fikk noen problemer defensivt i andre omganger, men likevel en av Chelseas beste.

Maeto Kovacic (ut etter 58 min) - 3

Håpløse balltap og ofte sovner han helt. Mister fokus for lett. Ikke i nærheten av så positiv som han var i starten av sesongen. En del svake pasninger. Noen greie involveringer, men veldig svak og skuffende kamp.

N'Golo Kanté - 6

Gjør en grei jobb. Gir alt, men ikke på sitt beste. Ganske anonym. Får godkjent, men ikke noe mer. Kan bedre.

Eden Hazard - 7

Dribler og skaper trøbbel for Wolves-forsvaret. Blir tatt gang på gang. Prøver å være kreativ og åpne opp Wolves-forsvaret. Smarte og motiverte løp. Skaffer mange frispark. Veldig svake dødballer i dag. Ikke hans feil at han blir satt opp på de, men bør gå an å levere bedre enn det. Fantastisk scoring.

Gonzalo Higuain - 6

Aktiv i første omgang. Noen bra løp. Burde absolutt puttet på bakre stolpe på det hjørnesparket. Blir veldig treg i mange situasjoner. Helt ok.

Pedro (ut etter 60 min) - 5

Dårlig valg når han forsøker seg på direkten etter en pasning fra Jorginho. Hadde et flott innlegg til Higuain, som sistnevnte headet utenfor. Aktiv. Gir alltid mye for laget, men ebbet ut etterhvert. Ikke hans kamp når Wolves ligger så lavt i banen.

Innbyttere


Callum Hudson-Odoi (inn etter 60 min) - 4

Fikk ikke til veldig mye. Enkelt for Wolves å spå bevegelsene hans fremover. Svake pasninger. Ikke noe bra innhopp. Alltid i driblehumør og vil utfordre. Pluss for det.

Ruben Loftus-Cheek (inn etter 58 min) - 7

Involvert tidlig. skaper stor sjanse etter par sekunder. Sterk som en bjørn og dribler bra. Skaffer frispark i god posisjon. Er fantastisk å se den høyreiste 23-åringen for tiden. Inn i laget fast når han er helt frisk?

Willian (inn etter 75) - 4

Anonym. Burde bidratt mer med friske ben?

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.