Hazard: - Moralen i laget er god

Eden Hazard oppsumerer gårsdagens kamp mot Wolverhampton og han ser lyst på moralen i laget.

Eden Hazard som reddet et poeng for de blå på søndag sier han er fortvilet over å ta bare et poeng, men at dette var en av de kampene de fort kunne tapt tidligere i sesongen.

- Vi visste at dette kom til å bli en tøff kamp. Det er bare tre måneder siden vi tapte mot dem, la belgieren til.

- I første omgang prøvde vi å få flyt på ballen, men vi klarte ikke å skape noe særlig med målsjanser. Andre omgangen var egentlig ganske lik. De fortsatte og forsvare seg bra, men spillet vårt gikk for tregt.

- Når de klarte å score prøvde vi å gi alt og til slutt klarte vi også å få ballen i mål, men på hjemmebane må vi vinne. Dette var et veldig skuffende resultat for oss.

Tross bare uavgjort mot Wolverhampton føler Hazard at noe med mentaliteten har endret seg i laget de siste ukene. Han mener at spesielt etter stortapet mot Manchester City at de fikk seg en oppvekker.

- Etter kampen mot Manchester City ble vi alle enige om at vi måtte gjøre dette sammen. Vi har tre-fire måneder igjen å spille og vi har alle som mål å klare topp fire. Det er hovedmålet for oss som spillere og klubben.

- Moralen i laget har vært bra den siste tiden. Spesielt i finalen mot City og mot Tottenham så var det veldig tydelig.

- Tidligere i sesongen kunne vi fort ha tapt slike kamper (mot Wolverhampton), men nå klarte vi uavgjort. Nå er det bare å se framover mot neste kamp som er borte mot Everton, konkluderte Hazard. 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.