Chelsea knuste et tannløst Dynamo Kiev

Chelsea spaserte seg til seier mot Dynamo Kiev da Giroud scoret hattrick. 

Hattrick: Giroud noterte seg for tre mål og en assist. Foto: Getty Images

 

Hudson Odoi og Loftus Cheek fra start

Både Hudson Odoi og Loftus Cheek fra start i Kiev.

I forsvaret har Sarri gjort tre bytter fra helgens kamp mot Wolves. Zappacosta har tatt plassen til Azpilicueta, Christensen kommer inn for Luiz og Alonso har tatt plassen til Emerson.

 

På midtbanen er det bare blitt gjort én endring fra forrige kamp. Loftus Cheek har kommet inn for Jorginho. Kovacic kommer til å spille i rollen til Jorginho, mens Loftus inntar venstre indreløper.

 

I angrepet har hele trioen blitt endret. Hudson Odoi kommer inn for Hazard, Giroud for Higuain og Willian for Pedro.

 

Tidlig Giroud mål

Det skulle ikke ta mer enn fem minutter før Chelsea tok ledelsen. Willian slo en god corner som Loftus Cheek fikk hodet før den endte hos en umarkert Giroud som enkelt kunne sette inn 1-0.

Det skulle ta mer enn snaue halvtimen før Chelsea fant nettmaskene igjen. Igjen var det Giroud som var sist på ballen. Alonso slo et innlegg med kirurgisk presisjon som Giroud bare trengte å bredside i mål.

For å gjøre kvelden enda verre for Dynamo så satt Alonso inn 3-0 rett før pause etter et fantastisk angrep. Odoi spilte vegg med Giroud før han kom seg ned til linja. Unggutten slo et perfekt innlegg til Alonso som satt ballen kontant i mål.

 

Total dominas i første omgang

Første omgang var total dominans fra Chelsea sin side. Etter Chelsea sin tidlige scoring virket det som om Dynamo Kiev spillerne mistet hele motivasjonen. De klarte aldri og sette noe press eller skape store muligheter. Spillerene virket preget av kampens alvor.

 

Frisk start av Dynamo Kiev

Andre omgangen startet positivt for Dynamo Kiev. Sydorchuck fikk to muligheter. Den første reddet Kepa mesterlig og etter klabb og babb endte ballen til slutt tilbake til Sydorchuck. Denne gang setter han ballen i stanga og ut til utspill for keeper.

 

Perfekt hattrick

Etter en positiv start fra Dynamo så skjedde det som bare måtte skje. Willian slo inn til Giroud som på elegant vis nok en gang satt ballen i nettmaskene. Med det så fullførte han det perfekte hattrick. 4-0 etter 59 minutter spilt.

 

Odoi med ny scoring igjen

Chelsea ga seg ikke før resultattavla viste 5-0. Denne gangen var det gullgutten Hudson Odoi som var siste mann på ballen. Arkitekten bak scoringen var kveldens gigant Giroud, som fant Odoi med en perfekt timet pasning i bakrommet. Alene med keeper holdt han nervene under kontroll og kontrollerte inn 5-0.

 

Chelsea knuser Dynamo Kiev 8-0 sammenlagt og er videre til kvartfinalen i Europa League.

 

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.