Mount med hattrick for Frank Lampards Derby

.... mens en annen Chelsea-spiller tok et nytt steg mot toppscorer-tittelen i Championship. 

Foto: Derby County / Twitter

Frank Lampard og Derby tok i mot håpløse Bolton i Championship lørdag ettermiddag og vant som forventet, men ekstra hyggelig med blå øyne var målscoreren av tre av de scoringene.

Mason Mount, 20-åringen på utlån fra Chelsea, kunne notere seg for tre nettkjenninger og et hattrick. Han har nå åtte scoringer og tre målgivende for Derby. Mount har heller ikke startet alle kampene da han har vært ute med skade i 12 kamper denne sesongen.

Han ble skadet i slutten av januar og returnerte i starten av april. På de fire første kampene etter det lange skadeavbrekket har han nå fire scoringer. Frank Lampard starter med stortalentet hver eneste kamp og har stor tillit til han.

Det blir spennende å se hva Mount kan utrette resten av sesongen for å hjelpe Derby til en playoff-plass. Frank Lampards menn ligger nå på 8. plass. To poeng bak 6. plassen de trenger for playoff.

Abraham kjemper om toppscorer-tittelen

En som man også har hatt en meget solid sesong i Championship er Tammy Abraham for Aston Villa. Han scoret selvsagt i dag igjen, men dette er vel nesten ikke noen nyhet lenger. Den engelske spissen kjemper om toppscorer-tittelen.

Han har 24 mål så langt. To mål bak den klare ligaleder Norwich sin åpenbaring på topp, Teemu Pukki fra Finland, som står med 26 mål. Klarer Abraham rappe toppscorer-tittelen fra han vil det toppe en allerede spinnvill sesong.

Aston Villa er også involvert i kampen om playoff-plass, men ligger mye bedre an enn Derby. De har 69 poeng - seks poeng foran Derby. De har også funnet godformen med hele åtte seiere på rad, som kan gi de en fordel når Playoff-kampene skal spilles.

Målgivende for Baker

Lewis Baker noterte seg en målgivende pasning for Reading mot Brentford og spilte en meget god kamp (8 på børsen). Matt Miazga (7 på børsen) startet også for Reading og gjorde en grei figur. Fikayo Tomori spilte sammen med Mason Mount for Derby og holdt nullen.

Jay Dasilva og Tomas Kalas forsvarte seg mot Tammy Arbraham & co for Bristol City. Todd Kane spilte for Hull da de reiste til Middlesbrough og tapte 1-0. Han ble byttet ut etter 77 minutter.

 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.