Liverpool ble for sterke på Anfield


MANE-SCORING: Senegaleseren sendte Liverpool i ledelsen med en heading. Foto: Getty Images

Liverpool vant 2-0 på Anfield etter at Chelsea sløste med sjansene.

Kun én endring på laget

Willan kom inn på laget for Gonzalo Higuain fra kampen mot West Ham. Eden Hazard spilte falsk 9-er med Willan og Hudson-Odoi på kantene.

Målløst til pause

Liverpool startet kampen friskt og etter seks minutter kom kampens første sjanse. Salah fikk ballen servert på seks meter, men egypteren satte avslutningen midt på Kepa.

Etter 20 minutter skulle Chelsea få sin første sjanse. Hazard kjørte karusell på Matip et par ganger før han kom seg til en avslutning som gikk rett i hanskene til Alisson.

Etter 26 minutter kom det en ny sjanse til Liverpool. Henderson kom seg til en avslutning som gikk via David Luiz og til corner. Med litt uflaks kunne det skuddet fort endt opp i nettmaskene.

Etter halvtimen spilt kom Willian fint gjennom i bakrom etter en nydelig pasning av David Luiz. Brasilianeren ble til slutt for ubesluttsom og fikk til slutt fyrt av et skudd som gikk et par meter utenfor.

Et par minutter senere fikk Mane en stor mulighet etter å ha blitt spilt fri av Salah. Senegaleseren satte avslutningen utenfor og burde hvertfall ha truffet mellom stengene.

Etter 41 minutter måtte Rudiger kaste inn håndkledet etter en smell i kneet tidligere i omgangen. Inn kom Christensen.

Kremmerhus fra Salah

Liverpool startet andre omgangen i et voldsom tempo og etter seks minutter ut i omgangen skulle de rød få hyll på byllen. Etter litt sløvt forsvarsspill endte ballen hos Henderson som slo innlegg på bakerste stolpe hvor en umarkert Sadio Mane satte inn 1-0 på hodet.

Kun to minutter senere så skulle ledelsen dobles. Salah fant seg litt rom utenfor 16 meteren og fyrte av en prosjektil oppe i venstre kryss. Enkelt og greit et fantastisk mål.

Etter de raske scoringene skulle Chelsea for alvor våkne til live. Hazard ble nydelig spilt igjennom hvor han tok med seg ballen med et silkemykt nedtak før han satte ballen i stolpen og ut.

Rett etter på var vår lille magiker på farten igjen. Denne gangen fikk han et innlegg som han ikke traff helt rent på. Alisson måtte gjøre en bra redning.

Resten av kampen har Liverpool god kontroll på Chelsea og det blir ikke de store sjansene til noen av lagene.

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.