Topp 4-plassering er nå usannsynlig - Europa League kan bli nøkkelen

Arsenal sin seier mot Watford gjør at Chelsea etter all sannsynlighet må vinne samtlige av sine siste fire Premier League-kamper, inkludert en borte mot Manchester United.

Manchester United sin seier mot West Ham lørdag, Chelsea sitt tap mot Liverpool søndag og Arsenal sin seier mot Watford mandag gjør at det nå blir meget tøft for Chelsea å få Champions League neste sesong via en topp fire-plassering.

De blå har dog gjort jobben bra så langt i Europea League, riktignok mot begrenset motstand, og har derfor det å falle tilbake på. I morgen møter Maurizio Sarris menn Slavia Praha på Stamford Bridge etter 1-0-seieren på borte.

Chelsea har endelig fått et litt fordelaktig tidspunkt på neste Premier League-kamp, etter en svært tøff uke. Kampen mot Burnley er nemlig ikke før på mandag, som gjør at Chelsea kan ta helg som Europa League-semifinalister hvis de fullfører jobben mot Slavia Praha.

Arsenal og Manchester United møter Crystal Palace og Everton. Arsenal har hjemmebane, som er en svært viktig fordel for det svake bortelaget, mens Manchester United må reise til Liverpool, der det er Everton som skal prøve å felle Solskjærs menn.

Begge lagene må helst gå på poengtap, samtidig som Chelsea slår Burnley på mandag, om det skal se noenlunde lyst ut med tanke på topp fire. Allerede på onsdag igjen har Manchester United og Arsenal begge tøffe kamper.

Manchester United får Manchester City på besøk, mens Arsenal skal spille borte mot Wolverhampton. Et bunnsolid hjemmelag. Slår Chelsea både Slavia Praha og Burnley, mens Manchester United og Arsenal går på viktige poengtap, kan det se ganske bra ut på onsdag kveld.

Men å håpe på resultat i andre kamper ender som regel bare i skuffelse. Derfor må man ta utgangspunkt i at Chelsea absolutt ikke er noen favoritter til å klare en topp fire-plassering.

Da blir kampen mot Slavia Praha i morgen viktig. Chelsea er favoritter, men det er ikke bare å møte opp. Her skal en jobb fullføres.

Det blir spennende å se hvordan Maurizio Sarri løser dette med tanke på rotasjon. Spillerne kommer rett fra en tøff uke og med Burnley på mandag hadde hvile på et par spillere vært ideelt.

Du kan gi ditt forslag til hvordan Chelsea bør starte her.

 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.