Vant kampen som måtte vinnes

Chelsea slo Watford 3-0 og har nå et sterkt grep om en topp 4-plassering.

Foto: Chelsea FC/Twitter

Watford best fra start

Det var Watford som startet best på Stamford Bridge, men den allerede negative starten på kampen ble verre da N’Golo Kanté måtte ut med skade etter bare noen minutter.

Watford var ikke redde for å angripe med mange mann og sto høyt med nesten hele laget til tider.

De var også veldig oppmerksomme på Jorginho og markerte han med en eneste gang han fikk ballen dypt på midtbanen. En taktikk som mange lag har lyktes med mot Chelsea før.

Watford så svært motiverte ut. Tydelig at London-laget vil ha en god avslutning på sesongen, der de fortsatt har en FA-cup finale som venter.

Eden Hazard endte ofte opp med ballen i mangel på andre valg for Chelsea. Belgieren gjorde det han kunne og driblet seg forbi mange Watford-forsvarere, men da innlegget kom var ingen på hugget.

De var veldig lite som fungerte for Chelsea i første omgangen, mens Watford var ekstremt organiserte og intensive i presset.

Chelsea hevet seg litt etterhvert ut i omgangen, men forsvaret så fortsatt ustabilt ut, mens en midtbane uten N’Golo Kanté ikke klarte dekke samme rom. 

Pedro merket at Chelsea slet med å spille seg gjennom og prøvde seg med noen skudd fra distanse. OK forsøk, men ingen gikk på mål.

Avgjorde kampen på to minutter 

Maurizio Sarri sendte Chelsea-spillerne utpå banen tidlig. Pausepratene hans har ikke vært veldig effektive denne sesongen, men det kan ingen ta han på denne gangen.

Eden Hazard tok ansvar fra starten av andre halvdelen og dro av seg tre Watford-spillere før han fyrer av fra vanskelig vinkel. Bra forsøk, men Foster får slått den ut til corner.

Den corneren tar Hazard kort, før han får den tilbake av Pedro. Så slår han den inn i et farlig område i feltet – der er Ruben Loftus-Cheek. Han header den lurt ned i bakken og inn i mål.

Bare tre minutter etterpå går Eden Hazard ut for å ta en ny corner. Denne gangen svinger han den rett inn. Der er David Luiz og stanger inn 2-0. Fantastisk start på andre omgangen!

Watford så nå sitne og mye mer umotiverte ut. En helt annen kamp i andre omgang enn det var i første, der Watford så overlegne ut i perioder.

Det var Chelsea som styrte alt i det vi gikk mot 80 minutter på klokken og da finner Pedro plutselig Gonzalo Higuain i bakrom. Higuain drar med seg ballen, før han lekkert chipper den over Foster. Kampen avgjort!

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.