Hazard-eventyret i Chelsea nærmer seg slutten

Eden Hazard har tatt en avgjørelse om sin fremtid og det ser ikke ut til an den blir i Chelsea.

Eden Hazard har vært linket bort fra klubben i mange år nå, så at det tar seg opp igjen nå som vi går mot sommeren er ikke noe nytt, men det som er nytt er at det nå kommer sitater fra mannen selv.

- Ja, jeg har tatt avgjørelsen om fremtiden min, men det handler ikke bare om meg, sa Hazard.

Med at det ikke bare handler om han sikter han nok til forhandlingene mellom Chelsea og Real Madrid. Real Madrid skal være frustrerte med hvor lite villige Chelsea er til å gå ned i pris. Chelsea vil ha rundt 1,2 milliarder kroner for verdensstjernen.

- Jeg ville at dette skulle ordne seg tidligere i sesongen, men det skjedde ikke. Jeg venter fortsatt som deg (journalisten red.anm) og fansen. Jeg snakket med klubben for noen uker siden.

Hazard fikk også spørsmål om faktum at Chelsea nå klarte å få en topp 4-plassering hadde noen innvirkning på avgjørelsen hans.

- Nei. Jeg har tatt min avgjørelse. Det er det. Jeg venter fortsatt.

Maurzio Sarri har alltid sagt at han kommer til å respektere valget til Hazard og står fast ved det.

- Eden har spilt syv år i England og gjor det veldig bra. Han har blitt en av de beste spillerne i verden, men vi må respektere han og hans valg. Jeg håper som hver Chelsea-fan at han blir hos oss, sa Sarri.

Eden Hazard har bare 1 år igjen på kontrakten så om Chelsea og Real Madrid mot formodning ikke skulle bli enig før neste sesong, kan han gå gratis neste sommer.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.