Roy Hodgson håper Batshuayi blir i Crystal Palace

Michy Batshuayi har gjort sine saker bra siden han kom til Crystal Palace. Roy Hodgson håper belgieren kan bli å se i Crystal Palace til neste sesong også.

Foto: Reuters

Bayshuayi har levert bra siden han ankom Crystal Palace i januar. Målsniken står med 5 mål på 11 kamper i Premier League og har gitt London klubben etterlengtet offensiv slagkraft.

I helgen under den siste serierunden scoret Batshuayi to mål og hjalp Crystal Palace til en imponerende 5-3 seier mot Bournemouth.

Det mest sannsynlige er at han havner tilbake på Stamford Bridge til neste sesong, men Hodgson tror at han hadde vært fornøyd med å bli i Crystal Palace.

- Batshuayi er på lån og det er ikke i våre hender. Jeg vet at han er fornøyd med å være her og det er helt åpenbart at vi setter pris på ham. Dette er noe Steve Parish og resten av styret må se på. Jeg har ikke kontroll på overganger. Både Zaha og Batshuayi vet hvor viktige de er for klubben, forklarte Hodgson.

- Skal vi forbedre oss til neste sesong er det essensielt at vi ikke blir dårligere enn det vi er nå. Det er viktig å beholde spillerne våre. Det er veldig mye penger i denne ligaen og hvis vi skal komme nærmere en topp 10 plassering, er det viktig å holde på de beste spillerne

Batshuayi scoret de to første målene i kampen på lørdag etter 24 og 32 minutter.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.