Loftus-Cheek: Fremtidig Chelsea-kaptein?

Endelig er Ruben Loftus-Cheek på alvor inn i varmen etter flere sesonger med utlån og lite spilletid. Nå har engelskmannen spilt seg inn på laget og er klar for større oppgaver.

KAPTEINMATERIALE: Ruben Loftus-Cheek ønsker å bli en sentral brikke og en leder i dagens Chelsea-tropp. FOTO: Sky Sports

Chelseas engelkse midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek er blitt 23 år og er klar for å ta større ansvar på Chelsea-laget.

Loftus-Cheek ble spådd en lysende fremtid, men etter flere sesonger med lite spilletid, skader og utlån har fansen vært usikker på om han kom til å slå igjennom på Chelseas førstelag.

Under Maurizio Sarri har imidlertid spilletiden kommet, og med overgangsnekt er det ingen tvil om at Ruben Loftus-Cheek vil bli en viktig spiller. Nå drømmer 23-åringen om å fylle tomrommet etter John Terry.

- Jeg tror ikke Chelsea noen gang kan erstatte John Terry. Han er den beste lederen jeg har sett på og utenfor banen, forteller Loftus-Cheek til ESPN. Midtbanespilleren er full av lovord om Chelsea-legenden Terry, og mener lederegenskapene kommera av erfaring.

- Han hadde egenskaper som ordnet ting for oss og han var veldig verbal. Han fikk oss til å føle oss trygge, og dette er noe som kommer med erfaring. Forhåpentligvis kan jeg tilegne meg samme erfaring og være den personen, forteller Loftus-Cheek.

Det er flere spillere som har lederegenskaper i dagens Chelsea-stall. Chelseas nummer 12 trekker frem Gary Cahill, Cesar Azpilicueta og David Luiz.

- Jeg tror det er tid for at jeg og Andreas Christensen tar steget opp og blir sentrale spillere på laget, sier engelskmannen.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.