Dette er spillerne Maurizio Sarri vil ha tilbake fra lån

Maurizio Sarri vil at tre spillere skal spille en rolle i troppen neste sesong.

Foto: Reuters

Maurizio Sarri sa på en pressekonferanse for litt over en uke siden at det var to-tre spillere på lån han synes var veldig interessante.

- Hver måned får jeg en rapport av hver spiller som er på lån. Vi har 45. Vi må tenke på hvem av de som er klar og vi må forstå nivået de spiller på. Jeg kommer ikke til å nevne navn, sa Sarri.

London Evening Standard har i dag kommet ut med en sak om hvem disse spillerne ut. Det er relativt troverdige Simon Johnson som står for informasjonen.

Kurt Zouma

Kurt Zouma har vært veldig bra i Everton denne sesongen og har startet 29 ligakamper. Everton skal være interessert i å kjøpe stopperen, men Chelsea kommer neppe til å godta noen bud.

Gary Cahill er ferdig i Chelsea og hvis klubben får en overgangsnekt kan de ikke erstatte han med noen. Da er i så fall Kurt Zouma høyaktuell.

Zouma kom til Chelsea i 2014 fra Ligue 1-klubben Saint-Etienne. Han ble signert da Jose Mourinho var manager, men det var klubben som sto for signeringen. I februar 2016 pådro han seg en alvorlig kneskade og returnerte nesten ett år senere.

Han ble lånt ut til Stoke og så til Everton der han har vært til nå. Han virker å være tilbake på sitt beste og har vært en svært viktig bidragsyter for de blå fra Liverpool.

Ola Aina

Den 22 år gamle backen Ola Aina er på lån i Torino i Serie A og har spilt de fleste kampene for klubben denne sesongen. På grunn av mengden spilletid i en respektert liga som Serie A skal Nigerianeren være en av spillerne Chelsea gjerne vil beholde.

Davide Zappacosta kan fort bli solgt denne sommeren. Emerson Palmieri og Marcos Alonso sin fremtid i klubben er også usikre.

Chelseas tekniske trener for lånespillere, Eddie Newton, hintet til at Ola Aina kan spille en rolle for Chelseas førstelag neste sesong i et intervju for noen uker siden.

- Vi har alltid visst at Ola har eksepsjonelle ferdigheter. Fysisk, teknisk, kjapp og kraftfull gutt. Spørsmålet før var om han klarte holde fokuset i 90 minutter. Han har bevist at han kan det denne sesongen, sa Newton.

- Jeg er veldig stolt av han for han er på mentalt skrudd på nå. Vi må virkelig begynne å ta han seriøst.

Tammy Abraham

Tammy Abraham har vært en spennende spiller helt siden han puttet 23 scoringer for Bristol City i Championship 2016-17-sesongen. Han hadde en mindre suksessfull periode i Swansea, men klarte seg fortsatt greit.

Denne sesongen har han tilbragt i Aston Villa der han nå har scoret 26 mål. Han tok det avgjørende straffesparket mot West Bromwich da han sendte Aston Villa til playoff-finalen tirsdag kveld.

Han er ønsket av Wolverhampton, Everton og RB Leipzig, men han vil selv tilbake til Chelsea.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.