Hazard vil avslutte Chelsea-karrieren med et trofe

Eden Hazard mener en seier i Europa League-finalen hadde vært et perfekt farvel til Chelsea-fansen.

Finalen i Europa League mot Arsenal onsdag kveld er etter alle solemerker Eden Hazard sin siste kamp for Chelsea og det ble ikke mindre sannsynlig etter at Real Madrid-eier Florentino Perez i går snakket som om Hazard allerede var klar for klubben.

- Hvis det er min siste kamp vil jeg vinne trofeet. Det hadde vært et fint siste trofe. Det er en europeisk turnering så for meg, klubben, manageren og fansen er det viktig, sa Hazard.

På spørsmål om det hadde vært det perfekte farvel svarte Hazard enkelt og greit "Ja."

Hazard reflekterte over de siste syv årene i Chelsea og husket tilbake til da han signerte for de blå.

- Jeg hadde sjansen til å signere for Manchester United, Manchester City og Tottenham, men jeg valgte rett. Hvis du ser på de siste syv årene med Chelsea gjorde vi noe fantastisk sammen. Vi vant trofeer sammen og jeg er fornøyd.

Belgieren er seg selv lik og mener naturligvis at den (sannsynligvis) ventende Real Madrid-overgangen ikke vil ta bort fokuset hans.

- Selvsagt kan jeg legge det til side. Hvor lenge har dere kjent meg? Dere vet hvordan jeg er. Jeg har gjort det gjennom en hel sesong nå og har spilt ganske bra. Jeg tenker bare på fotball. Vi får se hva som skjer etter finalen.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.