Chelsea har anket til CAS

Chelsea har anket til CAS, men har ikke lagt inn forespørsel om å fryse overgagngsnekten denne sommeren, som betyr at de fortsatt ikke kan signere spillere dette vinduet.

Fredag 22. februar annonserte FIFA at Chelsea hadde fått en overgangsnekt i to vinduer. Grunnen var registrering av spillere under 18 år fra utlandet. Chelsea anket til FIFA umiddelbart.

Chelsea prøvde å få suspendert overgangsnekten mens de anket, da dette har blitt tillatt i andre lignende situasjoner, men FIFA nektet. Klubben reagerte med sjokk på avgjørelsen.

- Klubben handlet i samsvar med de relevante forskriftene og har allerede gjort vår intensjon om å anke klart for FIFA. Etter prosessmessig rettferdighet og lik behandling, i tillegg til sveitsisk lov, er klubbens rett til klageprosedyren nødt til å gis, før en uopprettelig sanksjon trer i kraft, het det i Chelseas pressemelding.

- Så vidt klubben er klar over, i alle andre lignende saker av FIFA, har en slik avgjørelse vi har bedt om, blitt gjort. Vi mener FIFA er inkonsekvente i forhold til tidligere avgjørelser for andre europeiske klubber, skrev klubben.

Chelsea sa etter dette at de kom til å anke til CAS, eller Den internasjonale voldgiftsretten for sport.

Dette er det siste vi har hørt fra offentlig hold, men det gikk lenge før Chelsea anket til CAS. Men det har de altså endelig gjort. Mange mener det er fordi de ikke fikk de skriftlige grunnene fra FIFA, så de kunne ikke anke før nå.

De har ikke sendt forespørsmål om å fryse overgangsnekten denne sommeren, så de kan ikke signere spillere i sommer slik som det står seg nå. Hvorfor de ikke har lagt ved denne forespørselen, som alle forventet, er usikkert.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.