Slik kan du se Chelseas kamp mot St Patrick's

Chelsea spiller sin andre og siste kamp i Dublin.  Når er kampen? Hvor kan jeg se den? Her er alt du trenger å vite.

MATCHDAY: Frank Lampard i godt humør før hans første kamp som Chelsea-trener. Foto: Chelsea FC

Chelsea er i gang med pre-season. I midtuken spilte mange av ungguttene og noen lånespillere i kampen mot Bohemian. Det blir flere seniorspillere i dag i oppgjøret mot St Patrick's. 

Når starter kampen og hvor kan jeg se den?

Kampen starter 15:00 i dag (lørdag) og du kan se den på chelseafc.com eller på Chelseas offisielle app The 5th Stand, men kampen må kjøpes uansett hvor du ser den.

Velger du å se på chelseafc.com må du kjøpe tilgang til alle treningskampene denne sommeren for ca 120 kroner, men utenfor Storbritannia og Irland du får bare se tre av de (Bohemian (allerede spilt), St Patrick's og Reading).

Derfor er det nok bedre for oss i Norge å kjøpe tilgang til hver kamp via The 5th Stand. Her koster hver kamp ca 20 kroner og det vil si at de tre kampene du har tilgang til fra Norge vil koste ca 60 kroner, i stedet for å betale 120 kroner for å se på Chelseas hjemmeside.

De øvrige treningskampene vil nok uansett vises på Norsk TV eller i det minste være mer tilgjengelig en disse to første kampene i Dublin.

Du kan kjøpe kampen via appen to timer før kampstart. Chelsea hadde problemer med sendingen via appen sist gang, men forhåpentligvis vil det være fikset i dag. 

Hvordan kommer Chelseas lag til å se ut?

Sist kamp var det som nevnt en blanding av unggutter og lånespillere på retur. Nå er det flere seniorspillere som er mer aktuelle, da de har fullført et par treninger. 

Chelsea nevner konkret David Luiz, Jorginho og Olivier Giroud på sin hjemmeside. Det blir nok som vanlig gjort mange bytter i pausen eller etter rundt timen spilt. Kanskje et helt lagskifte. 

Hvor spilles kampen?

Kampen spilles på St Patrick's hjemmebane Richmond Park, som har en kapasitet på 5340 og har vært St Patrick's hjem siden 1930. 

Frank Lampard spilte på stadion i pre-season for West Ham for 19 år siden. 

-----

Chelsea Supporters Norway driver ikke bare med arrangementer, arbeid for gode billettordninger og hotellavtaler på frivillig basis, men også nettsiden. Liker du jobben vi gjør? Vi trenger deres hjelp for å fortsette med dette arbeidet. Støtt oss og få MANGE fordeler. Meld deg inn i CSN her!

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.