Treningsøkt for Chelsea mot Bohemian

Sterkt reservepreget Chelsea spilte 1-1 mot Bohemian i Dublin, i det som bare kan regnes som en grei gjennomkjøring.

Foto: Chelsea FC

Det var ikke akkurat tiki-taka og stjernetakter i Chelseas første treningskamp mot Bohemian i Dublin, der det var svært mange unggutter som fikk sjansen mot et Bohemian-lag, som også ga sjansen til store deler av spillertroppen.

Av spillere på førstelaget var det kun Cesar Azpilicueta, Danny Drinkwater, Ethan Ampadu, Michy Batshuayi og Pedro som spilte fra start. Davide Zappacosta, Kurt Zouma og Tiemoue Bakayoko startet andre omgangen.

Akademispillerne Dujon Sterling, Marc Guehi og Conor Gallagher startet også første omgang, sammen med Kenedy, Kasey Palmer og Michy Batshuayi - alle tilbake fra lån.

Trevoh Chalobah, Ian Maatsen, Billy Gilmour og Ike Ugbo var de fra akademiet som startet andre omgang. Lewis Baker, Lucas Piazon og Izzy Brown fikk også minutter.

Chelsea tok ledelsen tidlig da Kenedy sitt skudd gikk via en Bohemian-spiller og landet foran mål. Der plukker Batshuayi den opp og smeller den opp i nettaket. Eric Molloy utliknet like før slutt for Bohemian.

Utenom dette var det mye feilpasninger og rot. Det kan nok ikke regnes som stort mer enn en treningsøkt, men kanskje fikk Lampard se noe av hvem av akademispillerne som er verdt å holde et ekstra øye med.

 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.