Poengdeling i Lampards retur til Stamford Bridge

 

Gode første 15

Chelsea startet kampen i et eventyrlig tempo og tok full kontroll over kampen. Høyt press og raske kombinasjoner gjorde at sjansene kom på rekke og rad i starten.

Den første sjansen kom etter kun ett minutt hvor Giroud brystet ned til Pedro som avsluttet på hel volley kun centimetere fra målet.

Kort tid senere kom det en ny stor sjanse. Mount kom til nok et skudd som Schmeichel måtte gi retur på. Pulisic kom først på returen, men klarte ikke å konvertere den i målet.

Mount med scoring 

Etter et massivt press i åpnings minuttene kom målet for Chelsea. Nok en gang var det 20-år gamle Mason Mount som var i sentrum.  Leicester spilte seg ut bak fra og Ndidi brukte et touch for mye som Mount utnyttet det til det fulle og satte ballen i mål etter å ha stjålet ballen fra nigerianeren.

Leicester mer med i kampen

Etter rundt 15 minutter spilt begynte det enorme presset fra Chelsea å avta. Dermed kom Leicester mer med inn i kampen og begynte å ha mer kontakt med ballen.

Selv om Leicester kom mer inn i kampen så var det Chelsea som fortsatte å skape muligheter. Og nok en gang var det Mason Mount. Etter et bra innlegg fra Azpilicueta kom Mason til avslutning med hodet, men avslutningen ble for løs og rett på keeper Kasper Schmeichel.

Etter rundt halvtimen spilt vartet Chelsea opp med et fantastisk angrep. Emerson slo inn et fint innlegg til Giroud som flikket ballen videre til Ngolo Kante som kun var centimetere unna å sende Chelsea opp i en 2-0 ledelse.

Sjansemessig var det en veldig tam omgang fra Leicester. Det nærmeste de kom var når Kepa holdt på å rote det til. Heldigvis slapp spanjolen med skrekken.

Super Cup-finalen påvirket

Andre omgangen startet i stor kontrast til hvordan den første omgangen startet. Leicester tok styringen og det var slik denne omgangen utartet seg. Chelsea hadde ikke i nærheten av samme intensitet i presset som vi så i første omgangen.

Kun fem minutter ut i omgangen kom Leicester til sin første mulighet i kampen. James Maddison rundet Kepa, men engelskmannen klarte ikke å komme seg til avslutning. Til slutt endte det opp med at han prøvde å servere en lagkamerat uten hell.

Leicester presset fortsatte og Maddison var veldig innflytelsesrik i andre omgangen. Han snurret litt rundt med Christensen før han fyrte av et hardt skudd som går et godt stykke utenfor målet.

Ndidi's revansje 

Leicester sitt press ble til slutt for mye for Chelsea. På corner serverte James Maddison Ndidi som stanget ballen kontant i mål. Grei revansj for nigerianeren som var veldig delaktig i baklengsmålet i førsteomgang.

Resten av kampen var det kun Leicester som skapte muligheter og de var ved flere anledninger nære på å gå opp i ledelsen. Maddison tuklet med seg ballen i sekstenmeteren før han avsluttet svakt over fra syv meter.

13 minutter før slutt ble Vardy spilt i gjennom og fikk til et hardt skudd som snek seg en god meter til side for målet.

Kampen endte til slutt med poengdeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Hits: 600

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.