Lampard med sin første triumf i målfest mot Norwich

Chelsea vant sin første kamp for sesongen i en underholdende kamp mot Norwich. 

 

Slik var kampen 

Chelseas lag: Kepa; Azpilicueta (c), Zouma, Christensen, Emerson; Jorginho, Kovacic; Pulisic, Mount, Barkley; Abraham.

Benk: Caballero, Tomori, Alonso, Barkley, Willian, Giroud, Batshuayi. 

* Pedro ble skadet på oppvarming. Barkley erstatter spanjolen. 

'1 Kampen er i gang! Herlig atmosfære på Carrow Road. Chelsea spiller i sine hvite bortedrakter i dag. 

'3 MÅL! CHELSEA! Tammy Abraham! 0-1! Flott pasning fra Mason Mount finner Pulisic. Han legger den til Cesar Azpilicueta som legger inn til Abraham. Han setter den kontant i mål. Fantastisk angrep av Chelsea! 

'6 MÅL! Norwich. 1-1. Der sitter utlikningen allerede. Norwich spiller ut forsvaret til Chelsea. Pukki spilles gjennom på kanten av boksen. Han løper inn og finner Cantwell foran mål som enkelt setter den forbi Kepa. 

'6 Reprisen viser at Tammy Abraham skulle hatt et klart frispark i forkant av scoringen, men mål er dømt. 

'8 Norwich er fryktløse når de angriper og truer Chelsea voldsomt. Her kan det fort bli scoret en del mål om det ikke roer seg snart. Vanvittig energi fra Daniel Farke's menn.  

'10 Chelsea sliter med å spille ut fra forsvar når Noriwch presser høyt. Svært imponerende fra de gulkledde så langt. 

'15 Frispark til Chelsea i god innleggposisjon. Kovacic var på vei fremover med godt driv og ble stoppet av Stiepermann, som utrolig nok unngår gult kort. 

'16 Innlegget blir klarert ut til corner. 

'18 MÅL! CHELSEA! Mason Mount! 1-2. Så tar Chelsea ledelsen igjen! Pulisic ber om ballen utenfor 16-meteren og får den. Amerikaneren legger den elegant inn til Mount inne i boksen. Han drar av et par spillere og smeller den opp i krysset. Flott jobbet av de to 20-åringene. 

'22 God sjanse for Chelsea. Mount prøver seg fra rundt 11 meter, men Norwich-forsvaret blokkerer. Ballen havner hos Abraham, men også han får altfor mange kropper i veien. 

'25 Chelsea får et frispark! Kovacic prøver å ta det raskt, men Atkinson har ikke fått sprayen ut av lommen ennå og blåser i fløyten. Ser ut som det er Mount som skal legge inn i stedet. 

'26 Mount tar fart og stopper. Emerson tar det i stedet, men innlegget er håpløst. Bortkastet sjanse. 

'28 Pulisic gjør det bra igjen og finner Jorginho foran mål, men han bruker altfor lang tid og nok en gang er det en Norwich-forsvarer som får lagt seg ned å blokkert. 

'30 Chelsea jakter en 3-1-scoring, men har ikke klart å utnytte sjansene sine, noe Lampard snakket om før kampen. 

'31 MÅL! Norwich. 2-2. Og der straffer det seg. Teemu Pukki blir spilt gjennom og fra litt skrå vinkel setter han den via hånden til Kepa og i mål. Der bør nok Chelseas sisteskanse gjøre det bedre. Vi er like langt igjen. 

'32 Nå har Norwich momentum igjen og står veldig høyt. Spinnvill kamp så langt. 

'33 Stor sjanse for Norwich. De får et frispark etter en Jorginho-takling. Det tas raskt og et skudd fra distanse blir blokkert av Kepa. Det kommer et skudd på returen, men Kepa redder igjen. 

'34 Jorginho fikk forøvrig gult kort for taklingen sin.  

'38 Lite som skjer nå. Ingen av lagene skaper noe særlig - for en gangs skyld. 

'43 Stieperman går hardt til i en takling igjen og får det gule kortet han skulle hatt etter et kvarter. 

'44 Barkley med en flott ball i bakrom. Pulisic får den feilvendt og snur seg, men skuddet blir blokkert. Ikke kliniske nok i dag heller, Chelsea. 

'45 PAUSE. En ganske ellevill kamp i Norwich. Det startet med at Tammy Abraham sendte Chelsea i ledelsen etter bare tre minutter, før Todd Cantwell utliknet i løpet av de neste tre. Mason Mount sørget så for at Chelsea fikk ledelsen tilbake. Denne gangen varte ledelsen i litt over ti minutter, før Teemu Pukki utliknet for Norwich for andre gang i kampen. Gode offensive takter, men utrolig svake prestasjoner bakover. 2-2. 

----------------------------------

'46 Energisk start på andre omgangen fra Chelsea. Mulig Lampard har fortalt spillerne i pausen at de bør prøve seg mer på skudd. Både Mount og Pulisic med forsøk så langt, men begge har godt utenfor.

'48 Det er Chelsea som har startet omgangen best, men vanskelig å ikke sitte med følelsen av at en Norwich-scoring på kontring kan komme når som helst etter den første omgangen.

'50 Barkley med en ball 45 grader ut til Kovacic. Skuddet blir blokkert av en Norwich-forsvarer. Chelseas angrep fortsetter i nøyaktig samme spor. Spiller seg til greie sjanser, men skuddene blir blokkert. Norwich truer med farlige kontringer hele tiden. 

'55 Chelsea har ballen i laget og triller ball i Norwich sin banehalvdel, men hjemmelaget følger hver eneste bevegelse og Chelsea kommer seg ikke til sjanser. Minner litt om det vi så veldig ofte sist sesong. 

'57 Barkley dribler av mange mann og finner Azpilicueta, som skyter, men, du gjettet det, det blir blokkert. 

'59 Norwich kontrer og har tre mot to, men Kovacic gjør et mesterlig returløp og setter inn en enormt viktig takling. Nok en påminnelse for Chelsea. 

'63 Barkley blir taklet og tar ballen med hendene. Atkinson dømmer frispark til Norwich, som nå etablerer seg bedre og sender folk fremover. 

'65 Produsent har vist flere repriser av Cesar Azpilicueta som blir taklet inne i boksen. Ser ut som det er Stiepermann som er synderen igjen. Verken Atkinson eller VAR gjorde noe med situasjonen. 

'67 Litt over 20 minutter igjen her nå. Må Frank Lampard vente enda lenger før den første seieren kommer? 

'70 MÅL! CHELSEA! Tammy Abraham! 2-3. Kovacic finner Tammy Abraham. Spissen drar av seg et bar mann fra utsiden av boksen, før han sender i vei et skudd via bakken. Mulig Krul bør gjøre det bedre der. 

'73 Chelsea ligger veldig dypt nå. Redde for å miste nok en ledelse. Norwich presser.

'75 Der kommer Chelseas første bytte. Tomålsscorer Tammy Abraham blir erstattet av Olivier Giroud. 15 minutter igjen på Carrow Road. 

'77 Aiai. Der har Barkley sjansen til å avgjør. Pulisic sender inn en ball på 11-meteren. Der står Mount, men han lar den gå. Barkley ender opp med ballen, men er brutalt treg med ballen i føttene. Skuddet ender naturligvis opp med å bli blokkert. 

'80 Kovacic dribler av mange mann med sitt herlige driv. Legger den perfekt til Pulisic på kanten, som legger inn foran mål. Hanley får klarert. 

'84 Godfrey stempler Mason Mount stygt. Ingen kort. Ingen VAR. 

'85 Willian inn for Pulisic. 

'88 Mount ligger nå nede og må ut. Atkinson stopper spillet. Marcos Alonso skal inn de siste minuttene. Skal forsvares ut dette nå.

'90 Fem minutter lagt til.  

'93 To minutter igjen. Norwich har kast på egen halvdel og kommer til å prøve et siste angrep. 

'94 Nå ligger Kurt Zouma nede. Kommer til å vare lenger enn 95 minutter dette. 

'94 Zouma er på beina igjen. 

'95 Tilleggstiden er over.

'96 Frispark i mot Norwich. Chelsea bruker tid. Kepa skal slå den så langt som han får den. 

'97 SLUTT! Norwich - Chelsea 2-3! Der er det over og vi kan puste ut. Veldig mye å ta tak i for Frank Lampard, men seieren kommer og det var ekstremt viktig. Tammy Abraham sto for to av scoringene, mens Mason Mount hadde et. 

  • Hits: 1029

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.