Poengdeling mot Sheffield United

 CHELSEA FC/TwitterCHELSEA FC/Twitter

Chelsea 2 - 2 Sheffield United

Chelsea spilte sin fjerde Premier League kamp mot Sheffield og det startet bra, men resultatet ble rotet vekk i andre omgang.

Se vår direkte tekstoppdatering fra kampen nedenfor, inkludert oppsummering av begge omgangene.

Chelseas lag (4-2-3-1): Kepa - Azpilicueta, Zouma, Tomori, Emerson - Jorginho, Kovacic - Pulisic, Mount, Barkley - Abraham.

Direkte tekstoppdatering fra kampen

1' Kampen er i gang og "Super Frankie" runges fra tribunene på Stamford Bridge. Chelsea stiller med et ungt og offensivt lag i dagens kamp.

5' Chelsea er offensive fra start og Sheffield henger ikke helt med i svingene. Emerson med en nydelig ball på Abraham fra midtbanen. Unggutten Abraham, var litt uheldig med nedtaket og ble i tillegg stoppet av Sheffields forsvarsrekke, men fremdeles nær en stor målsjanse. Like etter svinges en ny ball inn i bortelagets 16-meter, men heller ikke denne finner veien til nettmaskene.

18' MÅL! Unggutten som har mottatt tvil av gigantmanagere som Mourinho overbeviser nok en gang! Azpilicueta legger inn fra kanten og finner Abraham på hodet. Headingen blir for svak til å overliste Henderson, men Pulisic skaffer retur som Abraham banker i mål. Minner om at Tammy Abraham scoret to mål sist kamp mot Norwich.

22' Chelsea presser på og Barkley er i lekehumør. Han prøver seg først fra 17-18 meter, men ballen når ikke fram til mål. Like etter, drar han seg fri på ny og driblet seg forbi to Sheffield spillere, men mister ballkontrollen på siste forsvarer.

35' Sheffield har kommet seg mer inn i kampen nå. Begge lagene har skapt muligheter de siste 10 minuttene, men ingen av dem har vært spesielt farlige. 

36' Bank i bordet! Ett minutt etter river Kovacic seg fri og kommer til en fin skuddmulighet. Det luktet mål av skuddet til kroaten, men ballen sneiet like utenfor bakerste stolpe. Så altfor nære at Kovacic endelig skulle få sitt første Chelsea mål på omtrentlige tre år.

38' Gigantmulighet for Sheffield! Basham legger inn fra kant, og Robinson stuper fram for å heade ballen. Stupheadingen sender kula like utenfor mål, men der burde det ærlig talt vært utligning til Sheffield.

42' MÅL! To Sheffield-forsvarere går i samme duell og Jorginhos dårlige langpasning ble plutselig nydelig. Ballen blir servert på et sølvfat til Abraham og han skuffer ikke foran mål. Den unge engelskmannen er iskald og setter den lekkert i mål. Det var altså Abrahams to første mål på Stamford Bridge og hans fjerde mål så langt! Mourinho, can you hear me? 


45' PAUSE. En nydelig og ikke minst komfortabel første omgang fra hjemmelaget. Alle ledd i Chelseas lag fungerte som de skulle og ungguttene viste seg nok en gang fram. Både Mount og Abraham spilte en solid omgang fotball, der sistnevnte vartet opp med to mål. Virker som den unge spissen har spilt av seg nervene og han er på vei til å vinne mange Chelsea fans sine hjerter. Pulisic startet kampen friskt, men dabbet av mot slutten av første omgang. Midtbanen har hatt en grei første omgang, men ingenting utenom det vanlige. Forsvarsrekken har vært solid, der både Azpilicueta og Emerson har oppfylt rollen til moderne backspillere. 

46' MÅL! Et mål fra læreboken, Stevens slår tunnel på Azpilicueta og legger inn ballen på Robinson. Mannen fra Irland bredsider kulen i høyre hjørne. 

54' ABRAHAM NÆR NUMMER TRE. Azpilicueta varter opp med Ronaldinho tendenser utenfor 16-meteren og trikser ballen over Sheffield spillere. Deretter legger han inn med en nydelig volley til Abraham som stoppes av en kanon-redning fra Henderson. En hat-trick har sjeldent vært nærmere. 

70' Sheffield kommer ned på venstrekant med Stevens igjen. Han svinger ballen inn, men heldigvis var en våken Zouma først på ballen i duell med målscorer Robinson. Corneren blir ufarlig og klareres fra Chelseas 16-meter.

84' Kampen har roet seg betraktelig ned og det foretas spillerbytter med jevne mellomrom. Spillerbyttene var Barkley, Abraham, Kovacic ut og Willian, Batshuayi, Gilmour inn. Billy Gilmour, født 2001, får sin debut på Stamford Bridge, et stort øyeblikk for en nybakt 18-åring. 

89' MÅL! Der ryker det for Chelsea og Sheffield satte inn utligningen. Robinson legger inn silkemykt på Mousset, men ballen treffer Zouma sist. Selvmål fra Zouma ga Chelsea ett poeng og ikke tre. 

SLUTT. Andre omgang var jevnere enn første og ble til en stillingskrig mellom de to lagene. Begge lag hadde kontringsmuligheter på kontringsmuligheter etter
Sheffields første mål. Dessverre holdt det ikke for Chelsea og utligningen kom i de siste minuttene. Ingen Chelsea-spillere pekte seg spesielt ut i andre omgang.
Mye positive takter fra hjemmelaget, men det hjalp lite i denne kampen. 

Takk for følget.

  • Hits: 933

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.