Abraham-hattrick da Chelsea knuste Wolverhampton

Chelsea ble det første laget til å vinne på Molineux Stadium siden januar. 

Wolverhampton - Chelsea 2-5

Chelseas lag mot Wolverhampton: Kepa; Rüdiger (Zouma '45), Christensen, Tomori; Azpilicueta (c), Jorginho, Kovacic (Barkley '70), Alonso; Willian, Abraham (Batshuayi ('79), Mount. 

Ubrukte reserver: Caballero, Pulisic, Pedro, Giroud

Chelsea slo Wolverhampton 5-2 og ble det første lage til å vinne på Molineux Stadium siden 2. januar. 

Se direkte tekstoppdatering fra kampen nedenfor. 

Direkte tekstoppdatering fra kampen

'1 Kampen er i gang. Herlig atmosfære på Molineux i dag. Dette bør bli en meget tøff bortekamp for Chelsea. 

'3 Energisk start fra Wolverhampton, som har skapt to angrep, men uten å komme seg til sjansene. Chelsea definitivt mer forsiktige med å sende folk fram etter ni baklengsmål på de første fire kampene. 

* Det er Christensen som spiller som sentral stopper, med Rüdiger og Tomori på sidene. Azpilicueta og Alonso blir med frem fra vingbackposisjonene sine, men har blitt tvunget til å ligge litt bakpå i starten her. 

'7 Rüdiger har allerede vist hvor viktig han er og ryddet opp flere ganger i forsvar. God start på kampen for tyskeren - bank i bordet. Herlig å se han tilbake i laget. 

'10 Chelsea har kommet mer med i kampen nå og prøvd seg med et par angrep, men vi har fortsatt ikke hatt en målsjanse fra noen av lagene. Jevnt så langt. Chelsea har mest ball, men det meste er i egen banehalvdel. 

'15 Chelsea klarer ikke etablere et skikkelig angrep. Wolverhampton er ekstremt organiserte uten ball og presset er suverent. Fortsatt ikke en eneste sjanse i kampen. 

'17 Det finnes litt plass i bakrom, der Willian og Abraham ofte tar løpene, men så langt har ikke pasningene vært presise. Jorginho prøvde seg først og så Christensen, men begge gangene var det for upresise pasninger og mannen i bakrom rakk ikke ballen. 

'19 Kampens første corner går til Chelsea. Halvsjanse! Kort corner på første stolpe som Rüdiger flikker videre, men ballen blir klarert til ny corner, som ikke ender i noe. 

'22 Wolves kommer seg til innlegg litt for lett, men Azpilicueta rydder opp med en klarering via hodet. Kepa har fortsatt ikke hatt noe å gjøre, men han må være fokusert for med litt mer presise innlegg så kommer sjansen etterhvert for hjemmelaget. 

'25 Bra gjenvinning av ball fra Chelsea-spillerne så langt i omgangen. Mount, Willian og Alonso har alle vist fin innsats etter balltap for å vinne tilbake ballen. 

* Chelsea med 60% av ballinnhavet så langt. 

'27 Wolverhampton truer med en kontring med mange Chelsea-spillere i angrep, men Rüdiger setter inn en strålende takling langt oppe i banen. 

'29 Tammy Abraham mottar ballen med ryggen vend mot målet, men finner Azpilicueta på siden. Han får lagt inn til Willian, som velger å skyte selv fra vanskelig vinkel under press. Burde ha lagt inn der. Ikke råd til å kaste bort slike muligheter. 

'30 MÅL! 0-1 Chelsea! Fikayo Tomori! MEN HVA I ALLE DAGER DA!? Det er Fikayo Tomori som setter den i krysset fra 30 meter. Chelsea er i ledelsen! For en scoring av den unge forsvarsspilleren. 

* Ikke patent keeperspill av Rui Patricio som nok også sto litt feilplassert, men likevel et herlig treff fra den distansen fra Tomori. Veldig gøy for canaderen. Scoringen kom etter en god periode og var fortjent, selv om den kom på spesielt vis. 

'34 MÅL! 0-2 Chelsea! Tammy Abraham! Tomori setter fart frem, kommer seg forbi et par mann, og overlater den til Mason Mount inne i boksen, som blir dratt tilbake. Graham Scott blåser ikke - Tammy Abraham ender opp med ballen foran mål. Der gjør han ingen feil. Det er plutselig 2-0 til Chelsea - og det kan vi takke forsvarsspilleren(!) Tomori for! Fantastisk 0-1-scoring og så et utrolig forarbeid til 0-2-målet. 

'39 Nå har ting endelig roet seg litt her. For noen minutter. Nå handler det om å holde fokus bakover. 

'40 Fantastisk driv fremover fra Traore, som spiller fri Jimenez, men han mister ballen. '63

'41 MÅL! 0-3 Chelsea! Tammy Abraham! DET ER 0-3 TIL CHELSEA!! Tammy Abraham er brennhett og scorer igjen. Det er Willian som skaper angrepet med å drible av to spillere på kanten. Alonso ender opp med ballen på den andre kanten. Han finner Abraham med et flott innlegg og spissen stanger den i nettet. Der var det mange gode involveringer! 

'43 Det var ikke mye som tydet på at man skulle ende opp med TRE(!) scoringer i denne første omgangen. Chelsea eksploderte plutselig etter svært lite innholdsrike første 25 minutter. 

* Frank Lampard kommer nok til å gjøre det klart at Chelsea ledet med to hjemme mot Sheffield United til pause for to uker siden. Her venter det fortsatt 45 tøffe minutter. 

'45 PAUSE. Wolverhampton - Chelsea 0-3. Etter 25 kjedelige minutter, tok Chelsea mer og mer over. De styrte kampen og etter Tomoris utrolige scoring fikk laget mer selvtillit. De kjørte på videre og plutselig var det 0-3 etter to kjappe av Tammy Abraham, som nå er toppscorer i ligaen sammen med Sergio Agüero. Nå handler det om å være smarte i denne andre omgangen for å ikke gjenta det som skjedde mot Sheffield United. 


'46 Andre omgang er i gang. Antonio Rüdiger har blitt skadet virker det som og må ut for Kurt Zouma. Usikkert om det er alvorlig eller om Lampard bare forsikrer seg at det ikke forverres. Blir spennende å høre etter kampen. 

'48 Wolves rett i angrep med mange mann og jakter naturligvis en tidlig redusering i denne omgangen. 

'50 Chelsea med voldsomt mange menn i angrep av en eller annen grunn. Wolves kontrer, men heldigvis for Lampards menn er Jimenez i offside. 

*Rüdiger har fått noe bandasje på lysken, men satt smilende på benken da kameraet fanget ham opp. Får håpe at det betyr at det ikke er noe alvorlig i alle fall. 

'55 MÅL! 0-4 Chelsea! Tammy Abraham! HAN ER TOPPSCORER! Tammy Abraham får hattricket sitt og er nå toppscorer i ligaen. Herlig ball fra Jorginho opp til Abraham, som leker med Conor Coady, før han setter den forbi Rui Patricio. 

'57 Enorm sjanse for Wolverhampton. Jota sender en lav ball inn foran mål, men Cutrone får ikke satt den i mål og på bakre setter Jimenez den i nettveggen. Sto i kø der, Wolves-spillerne. 

'62 Gult kort til Alonso for filming. Frispark til Wolves i god innleggsposisjon. Blir en halvsjasne ut av det, men Chelsea får klarert i første omgang. 

'63 Gult kort til Abraham. Frispark til Wolves i innleggsposisjon igjen, men klarert. 

'64 Gult kort til Christensen. 

'65 Der skal du score, Mason Mount. Får en strålende ball i bakrom og er alene med Patricio, men setter ballen i nettveggen. Riktignok litt spiss vinkel, men målet var åpent. Synd. 

'68 Nære på at Cutrone reduserer for Wolves! Wolves spiller seg enkelt gjennom og Cutrone får fyrt av fra litt skrå vinkel, men ballen går innom et Chelsea-bein til corner. 

'70 MÅL! 1-4. Saiss reduserer. Heading direkte fra corner. Usikker på om Kepa ikke får en sterk nok hånd på den, eller om han rett og slett slår den ut i Abraham. Er han ikke sterk nok til å holde den ute er det meget svakt keeperspill. Unødvendig...

'71 Chelsea-bytte: Ross Barkley inn for Mateo Kovacic. 

'73 Doherty prøver å filme seg til et straffe i duell med Alonso. VAR sjekker, men finner fort ut at det ikke er noe å bry seg om. Spillet går videre. 

'75 Abraham nede med krampe. Han er nok helt OK. Ser ut som Batshuayi skal inn. 

'76 Bruker tid nå, Chelsea. Wolves-fansen ikke fornøyd, men nå er byttet gjort. Batshuayi inn for Abraham. 

* Det ser ut på reprisen som at Kepa redder headingen til Saiss, men ballen går i hånden til Abraham og i mål. Da er Kepa frikjent. Rett og slett veldig uheldige der, Chelsea. Abraham får da et selvmål på bok også i dag. 

'79 Chelsea får frispark, som Mount legger inn. Kurt Zouma får hodet på den, men ballen går over. Ti minutter igjen nå. 

'85 MÅL! 2-4. Cutrone scorer. Doherty smeller til på en volley. Kepa redder men gir retur. Der er Cutrone og setter ballen i mål. Ikke supert keeperspill av Kepa. To baklengs nå og igjen blir det nervøse sluttminutter. 

87' Firspark til Willian i Wolverhampton sin banehalvdel. 

88' Mount inn til en ledig Batshuayi på frisparket. Headingen går utenfor. God mulighet for belgieren der. Må ta bedre vare på de sjansene. 

*Wolverhampton har ikke tapt på Molineux Stadium på 16 kamper. 

'90 6 minutter lagt til. 

'91 Nære på fra Batshuayi igjen. Holder på ballen lenge og har mye krefter i beina. Skyter til slutt selv, men ballen går utenfor. Bra initiativ. 

* Denne andre omgangen har bevist hvor utrolig viktig Antonio Rüdiger er for dette laget. Etter kampen rettes all fokus på hvordan det gikk med han. Kovacic sitt bytte har også skapt trøbbel for midtbanen, men det byttet var ikke på grunn av skade. Chelsea møter Valencia allerede på tirsdag. 

'95 MÅL! 2-5! Mount. Batshuayi finner Mount mot et Wolves-forsvar i mindretall. Mount setter den kontant i nettet fra rundt 8 meter. 

'96 SLUTT. Chelsea vinner 2-5 på Molineux Stadium.

  • Hits: 1055

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.