Straffebom og Mount-skade da Chelsea fikk verst tenkelige start i Champions League

Grusom start for Frank Lampard og Chelsea i Champions League.

Chelseas lag mot Valencia: Kepa; Zouma, Christensen, Tomori; Azpilicueta (C), Jorginho, Kovicic, Alonso; Mount, Abraham, Willian.

Benk: Caballero, Guehi, Barkley, Pulisic, Pedro, Giroud, Batshuayi

Direkte tekstoppdatering (oppdateres fortløpende)

Husk å refresh siden for oppdateringer.

'1 Da er kampen i gang! Herlig Europa-kveld på Stamford Bridge. 

'2 Valencia prøver å sette i gang et angrep på venstre siden, men Christensen er offensiv og suser inn i en takling - rent på ball. Herlig av dansken. 

'5 Stor sjanse for Chelsea! Azpilicueta spiller vegg med Willian. Førstnevnte legger inn lavt foran mål, men den kommer litt for nærme Cillesen i Valencia-buret til at Tammy klarer å sette den forbi sisteskansen. 

'6 Azpilicueta legger inn adresseløst i feltet, men Daniel Wass sin klarering er svak. Ingen Chelsea-spillere klarer å utnytte feilen, men en støkk for gjestene. 

'7 Chelsea har startet klart best her og dominerer kampen i øyeblikket. 

'8 Coquelin med en grufull takling på Mason Mount. Skal takle ballen men fullfører og dundrer knottene inn i Mason Mount. Den tidligere Arsenal-spilleren får et fullt fortjent gult kort. Hadde vel ikke vært feil med rødt. 

'10 Mason Mount har vondt, men skal prøve å fortsette. Det spørs. 

'13 Mount legger seg ned. Han må ut - etter et kvarter i Champions League-debuten. Det der kan fort være noen uker. Så ikke bra ut. 20-åringen er naturligvis veldig skuffet. 

'15 Chelsea bytte. Ut: Mason Mount. Inn: Pedro. 

'18 Huff. Det var en demper på stemningen. Nå har også Chelsea mistet initiativet litt her. Valencia mer med. 

'21 Der må du spille ballen på tvers, Willian! Er vel Alonso som er helt alene på den andre siden i det Chelsea angriper, men Willian går selv og mister ballen. Det er for dårlig. 

'24 Etter en energisk start har det roet seg ned mye nå. 

'26 Azpilicueta svinger inn et innlegg igjen. Tammy Abraham får hode på den, men kraften er ikke der og den sklir av pannen. Langt utenfor. Bør gjøre det litt bedre der, men herlig bevegelse. 

'27 Valencia frempå. Kevin Gameiro som får ballen i boksen, men Tomori er lynrask og rydder opp. 

'29 Sjanse for Valencia! Det er Rodrigo som skyter fra rundt 20 meter langs bakken. Lagkamerat Gameiro blokkerer. Hadde en farlig retning, men mulig Tomori også kunne blokkert den. 

'32 Nå har bortelaget tatt over litt her. Ruller opp fint og spiller bra fotball i angrep. De har så langt manglet den siste viktige pasningen. 

'33 Gult kort til Jorginho. Sent inne på Kondogbia. 

'34 Chelsea som dominerer ballinnhavet, men klarer ikke skape sjanser nå. Blir stoppet tidlig av et kompakt Valencia-forsvar. 

'35 Willian prøver å ta ansvar selv. Dribler seg forbi et par mann før han skyter selv. Sliter med å finne løsninger for å bryte gjennom Valencia-forsvaret, så greit forsøk fra brasilianeren det. 

'36 Nesten fra Tomori! Tar med seg ballen fram. Får beskjed om å skyte fra Chelsea-fansen. Er litt rådvill, men til slutt kommer han seg inn i boksen og får lagt inn. Ingen får tåen på den. 

'37 Godt innlegg av Alonso, men Abraham lager frispark. 

'40 Bra løp av Willian som igjen drar seg forbi mange mann, men han går for lenge med ball. Prøver å finne Azpilicueta, men spanjolen er ikke med på tankene til Willian og er ikke der brasilianeren mener han skal være. Frustrerende. Nærmer oss pause nå. 

'41 Stor sjanse for Chelsea. Mateo Kovacic med en praktfull pasning til Willian i bakrom, som tar den ned fint, men så skyter han på oppspretten og ballen går langt over mål. 

'43 Alonso inn foran mål til Abraham som står med ryggen til. Spissen legger den ut til Jorginho, men hans skudd går i en Valencia-fot. Brukbar sjanse igjen. Chelsea har økt presset litt igjen de siste minuttene før pause. 

'45 Det er så nære igjen!! Willian skyter på halvvolley mot nærmeste stolpe, men Cillesen er med på notene og gjør en svært kvalifisert redning. 

'45 PAUSE: Chelsea - Valencia 0-0. Chelsea startet som vanlig kampen med en flott intensitet og energi, mens Valencia kom mer med etterhvert, uten at de skapte noe særlig. Mot slutten av omgangen startet motoren opp i Chelsea igjen. Willian hadde to store sjanser til å score, men klarte ikke konvertere noen av dem til mål. Har ikke vært en sjansebonanza, men Chelsea burde likevel ledet. 


'46 Der sparkes andre omgang i gang. Ingen endringer. 

'48 Valencia er veldig defensive her. Litt merkelig med tanke på Chelseas forsvarsspill så langt denne sesongen, men taktikken har vært en suksess til nå. 

'53 Nå skjer det ingenting her. 

'55 Valencia frispark ender i corner. 

'57 Chelsea-forsvaret har sovnet helt på corneren og Wass løper ut til returrommet. Der står han helt mutters alene, men skuddet går heldigvis for de blå over mål. 

'59 Dommer Cakir blåser veldig mye i fløyta. Gjør ikke akkuart sitt beste for å beholde flyten i dette oppgjøret. 

'60 Valencia-fansen i humør nå. Det er laget deres som har sett best ut i andre omgang. Chelsea har vært helt borte siden pausen. Ingenting som funker. 

'61 Willian skaffer frispark for Chelsea. Ser ut som det er på rundt 28 meter. Litt for langt ifra mot en keeper som Cillesen. Må treffe bra her. Blir Alonso eller Willian. 

'62 Lur variant! Lavt og plassert gjennom muren, men Cillesen har kontroll. Slår den ut til corner. 

'63 Alonso får hodet på ballen etter corneren men klarer ikke styret den på mål. Da har i alle fall Chelsea registrert to forsøk denne omgangen - dog hadde Cillesen grei kontroll på begge. 

*Michy Batshauyi og Christian Pulisic på oppvarming

'65 Dette står å vipper nå. Kan gå begge veier. 

'66 Corner til Valencia. Igjen ender det i avslutning fra Daniel Wass i returrommet. Chelsea skal være glad han ikke har stilt inn siktet i aften - så langt.

'68 Corner Chelsea. Ender i ingenting. Valencia kontrer, men Tomori gjør en god jobb. 

'70 Chelsea ruller opp. Abraham finner Willian, som har Alonso helt ledig til siden for seg, men han sender ikke ballen videre. Det der er nok scoring om Willian velger rett. Veldig, veldig svakt. 

'73 Chelsea bytte: Kurt Zouma ut. Olivier Giroud inn.

'74 MÅL VALENCIA! 0-1. Et frispark legges inn på første stolpe. Der stikker Gaya inn og får foten på den. Ballen går opp i nettaket. Håpløst forsvarsspill. Aiai. Hva nå, Chelsea?

* Et tap her *på hjemmebane* kan være veldig ødeleggende i en så jevn gruppe. 

'78 Giroud prøver seg med et skudd. Rett på Cillesen. 

'80 Chelsea bytte: Ross Barkley inn. Mateo Kovacic ut. 

'81 Nå blåser Cakir på det meste og Valencia-spillerne har fryktelig vondt hver gang de blir berørt. Kommer til å bli lite tid til fotball de siste minuttene. 

'83 Barkley skudd via Valencia-forsvarer. Corner. Pedro skudd i blokken. Ny corner. 

'84 Chelsea-spillerne roper desperat på hands. Treffer armen til Daniel Wass. VAR skal se på den.

'85 Cakir skal ut å se på den selv. 

'86 Straffe Chelsea. Barkley går frem for å ta den. Willian ønsker å ta, men blir nektet. Jorginho var også der fremme. Mye rot. 

'87 STRAFFEBOM. Barkley i tverren og over. 

'90 Legges altså til stusselige fire minutter her etter den tiden som ble brukt på VAR i straffen. Det er ganske fascinerende. 

'92 Cakir blåser frispark på alt nå. Ny hvitkledd spiller nede på gresset. Tiden renner ut nå. 

'93 Frispark til Chelsea på kanten av boksen. Siste sjanse. 

'94 Alonso skyter. Cillesen slår den ut til corner. 

'94 SLUTT. Der er det over på Stamford Bridge og Chelsea taper sin første Champions League-kamp. En hjemmekamp der kun tre poeng var godt nok. Nå blir det svært utfordrende for de blå å ta seg videre. Chelsea burde ha ledet til pause, men målet kom ikke og da Valencia setter inn kampens første mot slutten av andre omgang er det for lite tid for Chelsea, selv om de fikk muligheten på et straffespark. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.