Latterlig enkelt for Chelsea da de valset over Grimsby

Frank Lampard fikk sin første hjemmeseier onsdag kveld.

Chelsea - Grimsby 7-1.

Chelseas lag: Caballero; James, Guehi, Zouma, Alonso; Barkley, Gilmour; Pedro, Pulisic, Hudson-Odoi; Batshuayi

Benk: Cumming, Tomori, Maatsen, Jorginho, Anjorin, Mount, Abraham.

Direkte tekstoppdatering fra kampen 

'1 Kampen er i gang.

'3 MÅL! 0-1. Ross Barkley. Chelsea står oppe i banen og legger press på Grimsby. Barkley har ballen utenfor boksen og det ser ut som han ser etter ledige folk i boksen, men han tar like godt med seg ballen inn selv før han skyter i nærmeste hjørnet. Flott scoring. 

'5 MÅL! 0-2. Michy Batshuayi. Pulisic finner Reece James på overlapp, han sender en ball inn via en Grimsby-spiller. Batshuayi mottar ballen med ryggen til mål, men vender om og setter ballen plassert i nettet.

'10 Chelsea har gått rett i strupen på Grimsby her, men samtidig har de vært effektive og leder allerede 2-0. Da er nok denne kampen over allerede. 

* Tottenham Hotspur - it's happened again, synger Chelsea-fansen - i referanse til Tottenham som røk ut av Ligacupen mot Colchester i går.

'15 Ikke mye som har skjedd utenom de to scoringene her det første kvarteret. Reece James ser fin ut i det han driver fremover fra backposisjonen sin. Svært offensiv så langt - men så er jo ikke dette mot et lag han trenger gjøre veldig mye defensivt. Hudson-Odoi lite involvert. Batshuayi har fått sitt første og er tydelig lysten på mer! 

'16 Frispark til Chelsea fra rundt 28 meter. Batshuayi som skyter i armen til en Grimsby-spiller. Barkley og Alonso står rundt ballen. 

'17 Alonso prøver seg. Over. 

'20 Grimsby oppe på en visitt i Chelseas halvdel. Innlegg som havner på hodet til høyreiste Hanson, men han får ikke styrt ballen på mål. 

'20 MÅL! 1-2. Matthew Green. 32-åringen sender den tilreisende Grimsby-fansen til himmels! En lang ball går over hele Chelsea-forsvaret. Helt åpent for Green som får kontroll på ballen, før han smeller den via tverren og i mål. Fantastisk scoring og det er kamp igjen! 

'21 Nå har Grimsby plutselig momentum her. Hanson prøver seg igjen etter han fikk ballen helt umarkert i feltet. Heldigvis for Chelsea er forsøket altfor dårlig. 

'25 Merkelige greier det her. Chelsea var fullstendig overlegne fra start og kjørte over gjestene, men nå er de stripete fra Grimsby tilbake i kampen og Chelsea har faktisk lagt seg litt. 

'28 Hudson-Odoi legger inn fra frispark. Batshuayi stuper frem, men ballen sklir av hodet og utenfor. 

'34 Grimsby sin tur til å legge inn fra frispark denne gang. Zouma klarerer og Grimsby roper på hands, men spillet vinkes videre. Veldig svakt fra Chelsea siden de to første scoringene.

'38 James i fint driv fremover, men blir taklet. Har klart seg bra. 

'42 Straffe Chelsea! Zouma blir revet ned i feltet. Soleklart. 

'43 MÅL! 1-3 Chelsea. Pedro. Sender keeper feil vei. 

'45 Tre minutter lagt til. 

'45 PAUSE: Chelsea - Grimsby 3-1. (Barkley 3', Batshuayi 5', Pedro 43')

-------------

'46 Andre omgang i gang. 

'50 Ikke spesielt inspirerende så langt i andre halvdel! Chelsea angriper akkurat nå. Hudson-Odoi prøver seg fra distanse, men blir blokkert. 

'52 Hudson-Odoi spiller inn til Batshuayi som skyter stillestående fra rundt 16 meter. Ballen går like utenfor. Greit forsøk det! 

'53 Hudson Odoi, som er mer involvert nå, skaffer Chelsea en corner. Skal ta det selv. 

'54 Tar det kort, får den tilbake. Slår inn - Zouma header ballen ned i bakken. Alonso plukker den opp å fyrer av, men den blir blokkert og går ut til corner igjen. Ender i ingenting.  

'55 Batshuayi skaffer frispark. Barkley og Hudson-Odoi står over ballen. Nødt til å bli et innlegg. 

'56 MÅL! 4-1 Chelsea! Kurt Zouma! Det blir et innlegg, men ikke direkte fra frispark! Barkley spiller den nemlig ut til Reece James. Han legger inn perfekt foran mål, der Zouma putter ballen enkelt i mål. 

'58 Reece James med to målgivende pasninger i denne kampen. Den første kan nok diskuteres, da den gikk via en fot, men den andre er en klinkende klar assist. Gjort det meget bra offensivt, 19-åringen.

'60 Barkley skyter fra 25 meter via et Grimsby-bein og ut til corner. 

*4800 Grimsby-supportere på Stamford Bridge i dag. Wow! Det tar altså rundt 5-6 timer med tog fra havnebyen. Utrolig!  

'63 Christian Pulisic har ikke akkurat lagt inn den beste søknaden for mer spilletid i kveld. Ikke vist noe som helst. 

'65 Grimsby bytte. Gjesten sin målscorer Matthew Green erstattes av Moses Ogbu.

'66 Chelsea ruller opp. Pulisic ut til James, som spiller den tilbake til Pulisic, men Batshuayi prøver å ta den i mot og gjør at Pulisic får et ekstra touch på den. Amerikaneren får avfyrt skuddet, men litt for sent og den går i nettveggen. 

'67 Chelsea bytte: Marcos Alonso og Pedro ut. Ian Maatsen og Tino Anjorin inn. 

'71 Stor sjanse for Chelsea! Herlig angrep der Maatsen finner Barkley, som gir den til Pulisic inne i boksen. 20-åringen skyter, men ballen triller like utenfor. Synd - hadde vært gøy med en scoring for Pulisic. Ikke noe dårlig forsøk!

'77 Maatsen inn til Batshuayi som skyter, men keeper redder. Offside uansett. 

'78 Keeper spiller ballen rett til Anjorin. Han runder keeper, men velger å spille inn til en omringet Batshuayi i stedet for å skyte selv. Fint å se at han er uegoistisk, men burde fyrt av selv der!

'80 Kjempesjanse for Hudson-Odoi! Alene med keeper, men sisteskansen gjør en meget kvalifisert redning. 

'81 MÅL! 5-1 Chelsea! Reece James! Skyter fra 18 meters hold og den plasseres nede i hjørnet. Herlig!

'83 Ny sjanse for Hudson-Odoi, men igjen setter han den rett på keeper. Burde hatt mange mål i kveld, Callum. 

'86 MÅL! 6-1 Chelsea! Michy Batshuayi! Batshuayi setter sitt andre for dagen. Bra forarbeid av Hudson-Odoi og Pulisic. Grimsby-spillerne er slitne nå...

'90 MÅL! 7-1 Chelsea! Callum Hudson-Odoi! DER sitter den for Callum. Setter den i nærmeste hjørnet alene med McKewon. 

  • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
  • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
  • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.