Første hjemmeseier for Lampard i Premier League

Scoringer av Jorginho og Willian sørget for at Lampard fikk sin første trepoenger på Stamford Bridge i Premier League. 

 

Lagoppstilling

4-2-3-1: Kepa, Azpilicueta, Christensen, Tomori, Alonso, Barkley, Jorginho, Pedro, Mount, Willian, Abraham

Tok ikke sjansene

Det startet positivt for Chelsea med mye energi og høyt press. De blåkledde satte grepet om kampen. Etter kvarteret spilt slo Mason Mount inn fra en dødball som Tammy Abraham var millimetere unna å sette ballen i mål. Ballen gikk gjennom feltet og traff stolpen før Brighton fikk klarert ballen vekk.

Ti minutter før pause fikk Ross Barkley en eventyrlig mulighet til å sende Chelsea i ledelsen. Marcos Alonso fant engelskmannen med et nydelig innlegg, men avslutningen ble alt for svak.

De store sjansen skulle etterhvert komme på løpene bånd inn mot pausen. Denne gangen var det Marcos Alonso som skulle sløse med sjansene. Fra seks meter satte spanjolen ballen til side for målet.

Den største sjansen kom når Pedro ble spilt i gjennom av Jorginho på nydelig vis, men nok engang ble avslutningen for dårlig.

Chelsea hadde virkelig fortjent en scoring før pause, men dårlige avslutningene sto i veien for nettsus og jubel på Stamford Bridge. Brighton hadde veldig lite å komme med og Chelsea styrte det meste i første omgangen.

Jorginho satte straffen

Det skulle ikke gå mer enn fem minutter før Chelsea skulle få hull på bullen etter pausen. Mason Mount ble lagt i bakken og dommer, Christopher Kavanagh, pekte på straffemerket. I Jorginho-stil hinket han sikkert inn straffesparket.

Hudson Odoi-retur

Etter et veldig langt skadeavbrekk for unggutten var han endelig tilbake på banen i Premier League. Etter drøyt ti minutter på banen serverte lynvingen Willian som dro av en mann og satte ballen i målet via en forsvarer.

En veldig dominerende kamp for Chelsea og tre fullt fortjente poeng.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.