Alonso reddet tre poeng mot Newcastle

Chelsea med tre ekstremt viktige poeng etter at Alonso scoret kampens eneste mål mot Newcastle. 

Målløs første omgang

Kampen startet med et lavtliggende Newcastle i kjent stil med mange spillere bak ballen. Chelsea hadde mye ballbesittelse, men sjansene var det få av. Etter drøyt et kvarter kom den første virkelige sjansen i kampen.

Hudson-Odoi fikk ballen uten på ving får han slo inn et presist innlegg til Willian som ikke klarte å styre headingen på mål.  Kun minutter senere var Hudson nok en gang arkitekten.

Denne gang fant han Mason Mount inne i sekstenmeteren, men avslutningen til unggutten gikk rett på Dubravka. Resten av omgangen hadde Chelsea mye av ballen uten å skape gode sjanser. En god omgang av et godt organisert Newcastle lag.

Sløste med sjansene 

Andre omgangen startet på samme måte som den første sluttet, med totalt dominans fra Chelsea som tok styringen mot et dypt Newcastle lag. Det skulle ta litt tid før det kom en stor sjanse i andre omgangen.

Abraham ruvet høyest på en corner og burde ha fått avslutningen på mål. Kun minutter senere kom det nok en stor sjanse til hjemmelaget. Denne gangen var det innbytter Pulisic som var sist på ballen.

Hudson Odoi dro seg fint i banen før avslutningen ble blokkert, ballen havnet til slutt til Pulisic, men Dubvraka reddet mesterlig fra kloss hold.

Alonso med veldig viktig mål

Kun fem minutter senere skulle endelig det massive Chelsea presset gi uttelling. Odoi triller ballen ut til Marcos Alonso som fikk kjempetreff fra skrå vinkel. Dubravka fikk en hånd på ballen, men klarte ikke å forhindre scoring.

Ti minutter før slutt burde det ha stått 2-0, men en heltemodig Yedlin forhindret at Tammy Abraham satte inn sin niende scoring i ligaen denne sesongen.

Resten av kampen har Chelsea god kontroll på kampen og Newcastle klarte ikke å produsere nevneverdige problemer for Kepa.  

  • {{text}}
{{hotkey}}
 
  • Hits: 358

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.