Chelsea med ny borteseier da Pulisic scorte igjen

Chelsea tok sin femte strake borteseier.
 
Chelsea møter et Watford-lag som ikke har vunnet i ligaen ennå og kan skaffe seg en luke ned til Arsenal på femte plass, som måtte dele poengene hjemme mot Wolverhampton. 
 
En annen topp 4-utfordrer, Manchester United, gikk på et tap mot Bournemouth. Leicester har ikke spilt ennå. 

Direkte tekstoppdatering fra kampen (reprise)

'1 Kampen er i gang!  
 
'5 MÅL! 0-1 Chelsea. Tammy Abraham! Mason Mount har ballen på ute på kanten av midtbanen. Han triller den til Jorginho, som uten å se frem engang finner Tammy Abraham med en perfekt pasning i bakrom. Sistnevnte er iskald og lobber den over Ben Foster, som er kjapt ute. Helt vanvittig pasning fra den italienske midtbanespilleren og mannen på topp gjør ingen feil alene med keeper. For en start! 
 
'9 Chelsea holder intensiteten oppe etter scoringen, men har ikke kommet til noen muligheter. Har tydelig også respekt for Watford, tross deres dårlige statistikk så langt. Mange spillere bak når vertene har ballen. 
 
'14 Flott rykk fra Willian ute på siden. Legger inn hardt foran mål, men der er det ingen blå. Meget bra av brasilianeren, men svakt at ingen er i nærheten av den i boksen. 
 
'15 Watford ypper seg. Tar med seg flere spillere i angrep og legger et visst press på Chelsea, men avslutningen som til slutt kommer er altfor dårlig og Kepa har full kontroll. 
 
'17 Stor mulighet for Abraham. Mason Mount går og går, før han skyter. Skuddet blir klarert, men ballen spretter til Abraham som kommer alene med Foster. Sisteskansen redder. 
 
'18 Nære igjen! Den påfølgende corneren treffer hodet til Willian og ballen går i en bue mot mål. Ben Foster gjør sakene sine meget bra i det han tupper den over målet. Nå hadde Chelsea allerede fortjent sitt andre. 
 
'20 Deulofeu med et stormende løp nedover kanten, men Kovacic setter i gang en full spurt bakover før han setter inn en fin takling. Herlig jobbet av kroaten!
 
'22 Willian finner Azpilicueta som kommer løpende fra backposisjonen sin. Han legger inn, men en Watford-spiller får foten på den og det er nytt corner til gjestene. 
 
'28 Nå har presset fra Chelsea roet seg veldig og Watford benytter sjansen til å etablere seg i angrep. Gjør også det, men ikke skapt noen farligheter så langt. 
 
'30 Chelsea opp på en kontring. Willian prøver seg fra rundt 20 meter, men skuddet er på rundt 0,02 kilometer i timen og Foster kan plukke opp ballen enkelt. 
 
'34 Ny corner til Chelsea. Ingen tvil om hvem som kommer til å vinne den statistikken i denne kampen. 
 
'35 Kort variant. Watford ender opp med å presse Chelsea helt tilbake i egen halvdel.
 
'37 Grusom pasning fra Tomori og Watford bryter. Docoure prøver å legge inn fra høyresiden, men den klareres ut til innkast. 
 
'38 Deulofeu sparker ballen ut, men plukker opp ballen og peker på cornerflagget. Det stoler dommer like godt på og dømmer corner. Blir en stor sjanse ut av det da nevnte Deulofeu skyter like utenfor. 
 
'40 Nå er det Watford som dominerer her. Docoure prøver seg igjen - går via Tomori og ut til innkast. Fem minutter til pause!
 
'43 Så smeller det i tverren! Mount fyrer av, men igjen får jaggu Ben Foster fingrene på ballen og slår den opp i tverren. Har hatt en enorm kamp så langt, sisteskansen. Det der er så nære! 
 
'45 PAUSE: Watford - Chelsea 0-1. Tammy Abraham sendte Chelsea i ledelsen etter allerede fire minutter da Jorginho fant han med en nydelig ball gjennom forsvaret i bakrom. Spissen gjorde ingen feil alene med Ben Foster og Chelsea var i ledelsen. De fortsatte så presset, men klarte ikke øke ledelsen. Watford kom mer og mer med utover omgangen og dominerte i perioder, men så fyrte plutselig Mount av fra distanse og ballen smalt i tverren via fingrene til Foster, som Watford kan takke for at det fortsatt bare står 0-1. Viktig teamtalk for Frank Lampard nå - dette trenger ikke bli enkelt. 
 
--------------------------
 
'46 Andre omgang er i gang!
 
'48 Watford ruller opp og Deulofeu spiller ballen til Gray som skyter på direkte, men heldigvis er Kurt Zouma nede å blokkerer. Herlig gjort av stopperbautaen! Den hadde retning mot mål!
 
'52 Watford med hele spillet her nå. Skuffende start på omgangen av Chelsea, men Abraham skaffer et frispark i egen halvdel som gjør at Chelsea kan få kontroll på ballen igjen.
 
'55 MÅL! 0-2 Chelsea. Christian Pulisic! Willian finner Abraham på siden inne i boksen. Han finner Pulisic på flott vis foran mål. Amerikaneren setter den i nettet! Watford med presset denne omgangen, men Chelsea får scoringen. 
 
'60 Den scoringen drepte en del av motivasjonen til Watford og nå er det Chelsea som triller ball, uten at de viser noen stor angrepsvilje. Inne i en litt "død" periode av kampen nå. 
 
'64 Stor mulighet for Abraham! Kovacic med en flott pasning foran mål, men Abraham blir forstyrret og får ikke foten på den. Ballen bare fortsetter å trille utenfor. 
 
'68 Herlig å se viljen til målscorer Christian Pulisic. Løper en lang vei etter en ball som er på vei ut for å få den ut til kast i stedet for utspark. Helt tydelig en spiller som vil bevise noe.
 
'76 Deulofeu mener han blir hindret og vil ha straffe. Er kontakt, men kaster seg lenge etter. VAR dømmer straffespark. 
 
'79 MÅL! 1-2. Deulofeu setter straffen. Skulle nok ikke hatt den, men VAR er VAR. Nå er det neglebiting resten av kampen. 
 
'82 Chelsea bytte: Christian Pulisic ut. Callum Hudson-Odoi inn. 
 
'86 Nå er det høy temperatur og det går mot en meget spennende avslutning. Chelsea ledet 2-0 mot Sheffield United og mistet to poeng tidligere i sesongen - skal de lide samme skjebne igjen?
 
'87 Chelsea bytte: Tammy Abraham ut. Michy Batshauyi inn. 
 
'90 Fem minutter lagt til. Av en eller annen grunn. Watford presser.
 
'90 Full panikk i Chelsea-forsvaret nå. Febrilske klareringer. 
 
'90 Chelsea bytte: Willian ut. Reece James inn. 
 
'90 Overtiden er passert.
 
'90 Frispark til Watford, som får en sjanse til. Alle frem og innlegg. Et minutt på overtiden. Skal ikke få noe gratis her, de blå! Tvert i mot. 
 
'90 FOR EN REDNING AV KEPA! Ben Foster(!) er med opp og header mot mål, men Kepa redder og slår ballen ut til corner, men det får ikke Watford tatt og det er slutt. 
 
'90 SLUTT: Watford - Chelsea 1-2. Chelsea startet i kjent stil med høy energi og skapte flere sjanser. Det kunne ha blitt stanging uten scoring i lang tid om ikke Jorginho hadde funnet Tammy Abraham med en genial pasning allerede etter fire minutter. Ben Foster hadde en enorm omgang mellom stengene for Watford. Ti minutter ut i andre omgang økte Christian Pulisic ledelsen etter et flott angrep av Chelsea, med Tammy Abraham som servitør. Gerard Deulofeu ble tildelt et straffespark feilaktig av VAR mot slutten og skapte spenning de siste minuttene, men Chelsea holdt unna. Ben Foster ble med opp på et frispark i det siste som skjedde og fikk hodet på ballen, men Kepa gjorde en matchvinnende redning. Ekstremt viktige tre poeng for de blå. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.