Tannløse Chelsea tok ingen poeng hjemme mot Bournemouth

Chelsea leverte en tam forestilling på Stamford Bridge da Bournemouth tok alle tre poengene. Les kamprapporten her.

Chelsea 0-1 Bournemouth

Lagnyheter

Kun én endring ble gjort på laget som slo Lille i midtuken. Mason Mount kom inn, mens Mateo Kovacic skulle få seg en velfortjent hvile. Det betyr at Antonio Rüdiger, som endelig er tilbake fra skade og Kurt Zouma utgjorde midstopperparet for kvelden, med Emerson og Cesar Azpilicueta på backene.

På midtbanene fikk Jorginho, N'golo Kanté og Mount ansvaret, med Christian Pulisic, Willian og Tammy Abraham på topp.

Tam førsteomgang

Det var ingen høydare av en førsteomgang som utspilte seg på Stamford Bridge. Det var Bournemouth som skulle få til kampens første avslutning, men Ryan Frasers skudd ble reddet enkelt av Kepa.

Chelsea skulle imidlertid få det som kanskje skulle bli omgangens største mulighet før ti minutter var spilt. Jorginho fant Mount på et dypt løp inne i 16-meteren med en utsøkt førsteberøringspasning, men Mounts avslutning ble reddet mesterlig av Aaron Ramsdale.

Drøyt ti minutter senere spilte Chelsea seg fint fram på høyrekanten før Azpilicueta la inn lavt på første stolpe. Der var Abraham, men skuddet gikk til side for mål.

De neste 20 minuttene var preget av et Bournemouth-lag som slet med å komme seg over midtbanen, og et Chelsea-lag som ikke hadde høyt nok pasningstempo til å spille ut bortelaget. Hvert eneste cornerforsøk fra Chelsea endte opp hos samme mann; Philip Billing på Bournemouth.

De eneste mulighetene Bournemouth skapte denne omgangen kom fra dødball, og Chelsea viste igjen hvorfor de ikke har vært et særlig solid lag på dødballer denne sesongen. Det ble riktignok bare med nesten-sjanser for bortelaget.

Fem minutter før hvilen rager Pulisic høyest etter et innlegg og header inn i boksen, men der er det ingen Chelsea-spillere riktig posisjonert.

Lagene gikk til slutt til pause med 0-0.

Bitter slutt

Chelsea slet mye i den andre omgangen. Pasningsspillet satt ikke i det hele tatt, med bortelagets spillere som blokkerte nesten samtlige pasninger opp mot Chelseas front-trio.

Bournemouth og Joshua King fikk omgangens første store sjanse da King fosset fremover på en kontring, men nordmannen klarte ikke å gjøre det meste ut av det.

Den neste store sjansen var det også Bournemouth og King som skulle stå for. King spilte inn i midten, men Chelsea fikk ryddet unna.

Like etterpå fikk Chelsea sin store sjanse. Etter litt klabb og babb i Bournemouths 16-meter, endte ballen til slutt opp på hodet til Emerson. Fra fem meter klarte imidlertid italieneren å heade ballen rett på Ramsdale, og det stod dermed fortsatt 0-0.

Fem minutter før slutt skulle dagens fiasko imidlertid bli komplett. Dan Gosling scoret for gjestene etter at VAR så at briten ikke stod i offside fra Philip Billings heading.

Dermed vant Bournemouth 1-0 på Stamford Bridge i en av Chelseas aller dårligste kamper denne sesongen.

 

  • Hits: 506

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.