Chelsea med knusende seier over Burnley

Chelsea med overbevisende 3-0 seier over Burnley.

 

 

Chelsea startet med å ha mye ball uten å skape de store sjansene mot en dyptliggende Burnley i kjent stil.

 

Annullert av VAR

 

Den første store sjansen skulle komme til Burnley. Ben Mee headet ballen til Hendrick som satte ballen i nettet, men scoringen ble korrekt omgjort av VAR.

 

Jorginho med scoring

 

Like etterpå ble Willian felt innenfor sekstenmeteren og fikk tildelt straffespark. I kjent stil hinket Jorginho inn 1-0.

 

Redning på streken

 

Rundt 10 minutter før pause var Ben Mee uhyre når på sette ballen i nettet. Barkley var på streken og reddet baklengs.

 

Ny Abraham scoring 

Nok en gang skulle Burnley sine misbrukte sjanser vise seg å være veldig kostbare. Fire minutter før pause fant Reece James Tammy Abraham inne i felte med et strålende innlegg. Tammy fikk pannebrasken på ballen og satte inn 2-0. Pope kunne nok ha gjort en bedre jobb ved scoringen.

 

Chelsea startet litt tregt før 1-0 målet, men etter det gikk det mer på skinner på de blåkledde. 2-0 og en solid omgang.

 

 

Scoring rett etter pause

 

 

Chelsea fikk en forrykende start på andre omgangen . Azpilicueta slo et godt innlegg som Tammy Abraham akkurat ikke klarte å komme på. På bakerste stolpe lurte Hudson Odoi og satte inn 3-0 og sitt første Premier League mål.

 

 

Enorm mulighet

 

Etter rundt 70 minutter burde det ha stått 4-0 til Chelsea. Mason Mount slo et fantastisk innlegg som Tammy på utrolig vis ikke klarte å sette på mål.

 

De siste 20 minuttene av kampen hadde  Chelsea god kontroll hvor de store sjansene uteble.

 

 

 

 

 

 

 

  • Hits: 460

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.