En tøff kamp - men Chelsea knuste til slutt Krasnodar

Krasnodar viste at de ikke er noen kasteball, men kvaliteten til Chelsea ble til slutt for mye for det russiske laget. 

Krasnodar - Chelsea 0-4 

Chelsea vant til slutt med store siffer borte mot Krasnodar, men de måtte virkelig jobbe for både det rene buret og alle målene. 

Det var et svært energisk og intensivt Krasnodar-lag som møtte opp til kamp foran sine egne tilskuere og de truet Chelsea med engang. 

Daniil Utkin finner mye plass utenfor boksen og prøver seg like godt med et skudd. Det er ikke noe dårlig forsøk, men Mendy strekker seg og får slått den ut til hjørnespark, før han ber sine lagkamerater om å våkne. 

Chelsea fikk etterhvert litt mer kontroll på Krasnodar-laget, men klarte ikke etablere noe solid angrepsspill. 

Men etter kvarteret spilt skaffet gjestene likevel et straffespark, da Azpilicueta fant Werner, som kom seg foran Kaio Pantaleao og ble felt. 

Jorginho sender sisteskanse Matvei Safonov feil vei, men setter skuddet i stolpen. 

Safonov skulle få mer å henge fingrene i, men han slapp ikke like greit unna etter rundt 35 minutter da Callum Hudson-Odoi kom seg til det som skulle ha vært et ganske enkelt skudd å redde. Havertz fant Hudson-Odoi, som karakteristisk skjærte inn fra siden og ladet skuddfoten. 

Den går rett på Safonov, som på en finurlig måte glipper den og den går under ham og inn i nettet. Chelsea var i ledelsen. 

Krasnodar startet andre omgangen som de gjorde første, med et intensivt press høyt i banen og et høyt tempo.

Vertene kom seg til en stor sjanse da Gazinskiy dundret en hel-volley i tverren etter en corner som havnet i returrommet. Zouma kolliderte med en Krasnodar-spiller i samme situasjon og det så ut som han fikk seg en smell i hodet, men etter litt tid kunne stopperkjempen fortsette. 

Chelsea hang i tøyene en god stund, men kjempet hederlig for å holde buret rent der bak og Krasnodar etterlot seg mer og mer rom, samtidig som spillerne ble slitne. 

Da Christian Pulisic, Mason Mount og N'Golo Kante ble byttet inn etter 70 minutter tok Chelsea mer kontroll over midtbanen og med førstnevntes fart skapte han mye trøbbel for russerne. Det startet allerede etter drøyt fem minutter på banen da hans skudd gikk i armen på Martynovich. 

Jorginho var den som gikk av til fordel for N'Golo Kante, noe som gjorde at Timo Werner tok straffen. Han banket den hardt litt til side for en sjanseløs Safonov. Ikke plassert, men så hardt at sisteskansen ikke fikk tid til å reagere. 

Og da gikk det bare en vei for Chelsea. Det ble mye plass i boksen til Krasnodar og da Pulisic finner Werner på løp inn i boksen, kan han gi den videre til Ziyech. Vingen setter ballen helt borte i høyre hjørne. Chelsea ledet plutselig med tre mål. 

Like før slutt var det Pulisic sin tur til å gjøre det selv. Amerikaneren driblet seg forbi flere før han fant plass i nærmeste hjørnet og ballen gikk forbi Safonov og i nettet. 

  • Hits: 795

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.