Chelsea holdt nullen i fjerde kamp på rad i solid seier

Chelsea tok en meget sterk seier på Turf Moor da de holdt nullen for fjerde gang på rad. 


Foto: chelseafc.com

Burnley 0-3 Chelsea

Hakim Ziyech kunne juble for sitt første Premier League-mål og assist da Kurt Zouma og Timo Werner også noterte seg for scoringer i Chelseas 3-0-seier mot Burnley lørdag ettermiddag.

Pulisic skadet på oppvarming

Christian Pulisic var tatt ut til å starte for Chelsea i dagens kamp mot Burnley, men dro på seg en skade under oppvarmingen, og Timo Werner erstattet amerikaneren på vingen.

På topp fikk Tammy Abraham tillit etter et flott innhopp mot Krasnodar i midtukens Mesterligakamp. Hakim Ziyech fikk fornyet tillit på vingen etter scoringen i samme kamp.

Edouard Mendy fortsatte i mål etter å ha holdt nullen i sine tre siste kamper for Chelsea. Foran senegaleseren befant Reece James, Kurt Zouma, Thiago Silva og Ben Chilwell seg.

Midtbanen bestod av N'golo Kanté, Kai Havertz og Mason Mount.

Burnley burde tatt ledelsen

Kun fem minutter tok det før Burnley gav Chelsea et skikkelig skremmeskudd. Ashley Barnes mottok en flott stikker fra dypet og fant seg plutselig alene med Mendy, men lobbforsøket gikk over målet til Chelsea.

Chelsea hadde ballen klart mest og dominerte spillet stort uten å skape særlig store sjanser. Chelsea kom seg til flere gode innlegg i løpet av det første kvarteret, men klarte ikke å få uttelling. Tammy Abrahams heading ble reddet av Nick Pope da Chelsea fikk sin største sjanse første halvdel av omgangen.

Etter 26 minutter vartet Chelsea opp med et flott angrep. Ziyech fant Werner med en stikker ned mot dødlinjen, og tyskeren spilte ballen inn til en møtende Abraham. Spissen la ballen flott tilbake til Ziyech som plasserte ballen flott i nærmeste hjørne fra 16 meter. 1-0 til Chelsea.

Etter målet ble kampen litt mer stykket opp, og Chelsea viste at de ikke var redde for å gå hardt til i duellene. Chelsea var fortsatt best i banespillet og fikk omgangens siste gode mulighet da James sitt innlegg ble snappet foran Werner på imponerende vis av Kevin Long.

Burnley med ballbesittelse

Andreomgangen startet på helt anderledes vis. Burnley hadde ballen mest innledningsvis, og Chelsea var fornøyde med å sørge for at hjemmelaget ikke kom til noen store sjanser.

Chelsea tok mer og mer over ti minutter ut i omgangen, og Ziyech var nær ved å komme seg gjennom, men en takling i siste liten fra Charlie Taylor endte opp med corner for Chelsea.

Den påfølgende corneren svingte Mason Mount inn og ballen fant pannebrasken til Zouma som kom i en heidundranes fart. Franskmannen headet ballen knallhardt i mål, og Chelsea kunne juble for 2-0.

Med tjue minutter igjen å spille kunne Chelsea juble for 3-0 da Timo Werner avsluttet et flott angrep orkestrert av James og Ziyech. Marokkaneren noterte seg for målgivende pasning.

Ti minutter før full tid var ballen i mål igjen da Olivier Giroud styrte inn innlegget fra Chilwell, men linjemannen vinket korrekt for offside.

Like før slutt fikk Thiago Silva en god mulighet på en ny innsvinger fra Mason Mount på corner, men headingen ble reddet av Pope. Silva kunne for øvrig være fornøyd med en meget solid kamp i de bakre rekkene.

Chelsea vant dermed 3-0 borte mot Burnley, og holdt nullen for fjerde gang på like mange kamper.

  • Hits: 725

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.