Dominant seier fra Chelsea etter et tidlig baklengsmål

Kampen ble åpnet med mål i mot etter drøye ni spilleminutter. Chelsea kom seg inn i kampen igjen og tok en dominant seier over Sheffield United på Stamford Bridge.

FOTO: Chelsea FC/Twitter

Chelsea 4 - 1 Sheffield United

Pulisic og Havertz var ute av troppen

Chelsea sin form var på topp da de tok i mot Sheffield United på Stamford Bridge. Fem strake kamper i alle sammenhenger uten baklengsmål. En eventuell  seier for hjemmelaget sikrer en plass i toppstriden. Både Pulisic og Havertz var ute, førstnevnte med skade og sistnevnte med covid-19.

Chelsea har heldigvis en sterk stall og stilte derfor med et godt lag likevel. I mål fant vi Mendy. James, Zouma, Silva og Chilwell var Lampards utvalgte forsvarsrekke. Foran på midtbanen fant vi Kovacic, Kanté og Mount. Den farlige angrepstrioen besto av Ziyech, Abraham og Werner.

Friskt angrepsspill fra hjemmelaget

Etter kun fire minutter kom kampes første store sjanse. James fikk ballen på løp og la direkte inn. Abraham stusset ballen videre, elegant med hælen, til Chilwell på bakerste. Avslutningen var god, men vinkelen ble akkurat for skarp til å få ballen forbi Ramsdale. Et angrep rett fra læreboken.

Sheffield slo tilbake like etter og de fant nettmaskene. Et innlegg fra Baldock, etter en kort corner, havnet i beina på Berge. Han skøyt, og McGoldrick styret den inn i mål. Det var Mendys første baklengs i Premier League. 0-1.

Vakkert spill av Chelsea ble belønnet med en utligning. Kovacic startet på løp mot boksen og fikk servert en nydelig løpeball. Han slo ballen på en umarkert Abraham, som dunket lærkula i bakken og i mål. 1-1.

Chelsea vant et frispark i en ganske ufarlig posisjon, men med Ziyech på banen er alt farlig. Han la en vakker ball i fem-meteren og Sheffields sisteskanse så ingen annen mulighet enn å bokse ut i farlig rom. Der befant en måltørst Werner seg, som avsluttet rett i tverrliggeren. Så nære!

Hjemmelaget fikk en corner og slo den kort ut til Ziyech. Nok en gang viste han magi med en innleggsfot av de få. Ballen landet rett i føttene på Chilwell som snek seg fri på bakerste stolpe. Engelskmannen strakk fram foten og satte ballen enkelt i mål. 2-1.

Like etter, ble nok en corner for hjemmelaget farlig. Zouma fikk hodet på klareringen og ballen fant veien til Chilwell via hodet til Abraham. Han fyrte av kanonen, men denne gangen holdte Ramsdale ballen ute. Nære at Chilwell ble tomålsscorer.

En solid omgang fra Chelsea, som ikke havnet bakpå etter scoringen fra Sheffield tidlig i omgangen.

Totaldominans fra de blå

Andre omgang ble åpnet av en stor sjanse til Chelsea. Kovacic snappet opp ballen fra Stevens og dro seg gjennom forsvaret. Dessverre, ble han straffet av sitt uegoistiske valg da han prøvde å spille ballen til Werner, istedenfor å skyte selv. Stevens fikk inn en takling i siste liten og ballen ble klarert.

Totaldominans av Chelsea. Hjemmelaget satte fart fremover og Mount fikk ballen på løp. Han la den videre til Abraham, som ikke fikk rettvendt seg, men stusset videre til Ziyech. Marokkaneren prøvde å legge ballen i venstre hjørne, men dette forhindret en av Sheffields midtstoppere.

Den eneste nordmannen på banen lagde frispark fra snaue 30-meter. James tok oppstilling og prøvde seg på en frekk dupp. Ramsdale holdte ballen ute, men det var bare så vidt.

Kovacic fikk trøbbel med ankelen etter 69 minutter og Jorginho måtte hoppe innpå. 

James vant et frispark ved hjørneflagget. Ziyech viste, nok en gang, Pirlo-tendenser da han svingte ballen inn på hodet til en Silva i fart. Brasilianeren stanget inn sitt første Chelsea-mål og Ziyech kunne notere opp nok en målgivende. 3-1.

Like etter, sparket Sheffields Lowe ballen via Kanté og til en Werner i fart; dårlig idé! Tyskeren, som har vært relativt usynlig så langt i kampen, vendte opp og klinket ballen enkelt forbi Ramsdale. 4-1.

Hoveddommer Jon Moss, blåste av en Chelsea-dominert kamp etter tre minutter på overtid.

Veien videre

Chelsea spilte en fantastisk fotballkamp, til tross for et tidlig baklengsmål. Neste kamp er mot Newcastle den 21. november etter landslagspausen. Denne er på bortebane og vises klokken 13:30. La oss krysse fingrene for noen skadefrie landslagskamper.

KTBFFH!

  • Hits: 930

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.