Reservepreget Chelsea spilte uavgjort mot Krasnodar

Chelsea spilte med et redusert lag, men hadde grei kontroll på Krasnodar. Oppgjøret endte med poengdeling, men hjemmelaget tok seg likevel videre fra gruppespillet i Champions League. 

FOTO: Chelsea FC/Twitter

Chelsea 1 - 1 Krasnodar

Sparing av storspillerne ga en redusert oppstilling

I en kamp der resultatet ikke hadde mye å si, ble mange av storspillerne spart. Av den grunn, fikk både Gilmour, Kepa og Anjorin en plass i startoppstillingen.

Kepa startet, for første gang på en lang tid, i mål for hjemmelaget. I forsvarsrekken fant vi Emerson, Christensen, Rudiger og Azpilicueta. Midtbanen skulle holdes på plass av Jorginho, Gilmour og Kovacic. Angrepstrioen besto av Havertz, Abraham og Anjorin.

En streng tsjekkisk hoveddommer og en jevnspilt første omgang

Kampens første store sjanse kom fra Krasnodar, der det russiske laget spilte seg elegant gjennom Chelseas forsvar. Claesson avsluttet, men skuddet gikk utenfor.

Åpent rom på Chelseas venstreside, gjorde det enkelt for Krasnodar å bryte gjennom. En lekker crosser bak Azpilicueta, satte opp et fint angrep der ballen ble lagt i føttene på Cabella. Han skøyt ballen iskaldt i venstre hjørne fra fem-meteren. 0-1.

Like etter, var Chelsea i kontring og Abraham ble felt i 16-meteren. Den strenge hoveddommeren, dømte straffespark til Chelsea. Jorginho, med sitt karakteristiske hopp, satte ballen iskaldt i høyre hjørne. Krasnodars sisteskanse ble stående i ro og måpte da ballen rullet rolig inn i på hans venstre side. 1-1.

Ikke mange minutter etter, skapte Abraham nok en sjanse. Engelskmannen ble spilt igjennom og dro seg forbi forsvarsrekken til Krasnodar. Avslutningen havnet dessverre utenfor stengene.

Den siste sjansen i første halvdel skapte Gilmour. Han dro seg fri og lagde et frispark i fin posisjon. Havertz tok frisparket, men blåste den over. Det mest interessante var da hoveddommer nektet Jorginho å stå i muren til Krasnodar og tegnet en egen strek til han på siden.

Andre halvdel

Andre halvdel ble åpnet med en stillingskrig. Første store sjanse kom etter 66 minutter. En glipp i Krasnodars forsvarsrekke, gjorde at Havertz vant et innkast nær hjørneflagget. Dette ble til en farlig sjanse, der Abraham fikk avsluttet på nærmeste stolpe og var nær en scoring. Corneren ble ufarlig.

Anjorin, som spilte en god kamp, dro seg fri på midtbanen og slo en løpeball gjennom forsvarsrekken til Kransodar og i føttene til Havertz. Tyskeren, som ikke har fått det til så langt, bruker for lang tid og klarer ikke å sende ballen forbi Gorodov.

Like etter, satte Lampard inn storkanonene; Kanté, Werner og Giroud. Det tok ikke lang tid før Werner viste seg fram. Han dro seg fri på et solo-raid og la inn på bakerste stolpe. Der var Abraham, men han fikk ikke foten på ballen. Den der burde sitte.

Dessverre for Chelsea, så ble det ikke noen særlig store sjanser resten av omgangen og det endte 1-1 på Stamford Bridge. Dette hadde lite å si for Chelsea, som uansett var videre i Champions League.

Veien videre

Chelsea er videre fra gruppespillet i Champions League. Neste kamp, i det tette kampprogrammet er borte mot Everton i Premier League. Denne spilles 12. desember klokken 21:00 og vises på TV2 Sumo/Sport Premium.

  • Hits: 838

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.