Lekende lett på åpningsdagen og stort øyeblikk for denne gutten

Chelsea vant lett mot Crystal Palace i Premier Leagues første serierunde.

Chelsea - Crystal Palace 3-0

De hadde en fin åpningskamp på papiret, og Chelsea skuffet ikke da de dominerte i samtlige 90 minutter og tok tre poeng i sin første kamp for sesongen. 

Patrick Vieira sine menn la seg bak fra start og forsvarte seg med mange. Det gjorde at Chelsea fikk problemer med å komme seg til store sjanser de første 20 minuttene. 

De trengte noe spesielt. Et skudd fra distanse, et øyeblikks magi fra noen, et straffespark eller lignende. Mason Mount skaffet de blå et frispark rundt 22 meter fra mål og litt ute mot kanten. En perfekt posisjon for Marcos Alonso sin skuddfot. 

Og spanjolen satte den perfekt til side for en stillestående Vicente Guaita. 

Chelsea økte tempoet og var bedre etter scoringen, og fikk belønning like før pause, da Pulisic kom først på et hardt og lavt innlegg fra Mason Mount. 

Så til det fineste øyeblikket på lenge. Trevoh Chalobah fikk ballen av Kovacic, og gikk lenge, før han plutselig fyrte av mot motsatt hjørne fra rundt 25 meter. Ballen sniker seg inn via stolpen, og Chaolbah holder på å knekke sammen. Stort for 22-åringen, som har drømt om dette så lenge, og for en uke for han! 

Chelsea var aldri i fare og styrte kampen ut. En fin 3-0-seier foran nesten 40.000 fans på Stamford Bridge. Forhåpentligvis blir det standarden på hjemmebane resten av sesongen. 

  • Hits: 1057

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.