Kommentar: Egoisten Terry?

John Terry har blitt kritisert for hvordan han avsluttet Chelsea-karrieren sin. Selvsagt har han det. 

Foto: espnfc

John Terry avsluttet Chelsea-karrieren sin på søndag mot Sunderland. Han ble byttet ut etter det 26. minuttet av egen vilje. En passende avslutning mannen som har vært i klubben nesten 20 år og vært kaptein i 13 år ønsket selv. 

Det kan man jo forstå, tenker du? Det var det jeg trodde også. Men i BBC sitter "eksperter" helt sjokkerte etter å ha sett dette og Garth Crooks sier "Dette er ikke Hollywood, det er en Premier League-kamp," før tørrpinnen på siden, Martin Kewon, legger til "Det er veldig uvanlig. Jeg har ikke sett det før." 

Humørsprederne, som fortsatt lever i 1985, fortsetter med denne diskusjonen og konkluderer med at dette blir helt feil å gjøre midt i en kamp. 

Ja, planlegge en markering, som Chelsea får Sunderland med på, i en helt ubetydelig kamp, for det som av mange regnes som tidenes beste forsvarsspiller i Premier League og Chelseas største legende. For en skandale! 

De var ikke ferdige med det. En reporter fra Stamford Bridge forteller så BBC-studio at John Terry selv ville bli byttet ut etter det 26. minuttet og Antonio Conte sa ja til forslaget. Chelsea-spillerne valgte også å forme en Guard of Honour for han i det han gikk av. 

Når dette kom ut var mange supportere av rivaliserende klubber helt i harnisk på sosiale medier. John Terry. Egoisten som skal få alt til å handle om seg selv. Han våger altså å velge selv hvordan han skal avslutte karreiren sin, som forøvrig er en av de mest imponerende karrierene i fotball gjennom tidene. 

JT's eneste ønske var å bli byttet av etter 26 minutter. Chelsea-spillerne valgte selv å forme en Guard of Honour. Hvordan kan man reagere så sterkt på dette? Fordi det er John Terry? Du trenger ikke svare på det. Svaret er ja. 

Påstanden om John Terry vil få alt til å handle om seg selv er intet mindre enn patetisk og helt feil. I intervjuet etter sesongen tar han ingen kudos for tittelen, men skryter voldsomt av spillerne som har spilt og påpeker det er de som har gjort dette. 

I et intervju midt i sesongen sa han at han håper ikke han får spille fordi det betyr at laget gjør det bra og Antonio Conte behøver ikke å gjøre noen endringer. Det høres ikke akkurat ut som ordene til en egoist. 

Dette er en mann som i over 10 år har brukt 95% av tiden sin på Chelsea. Er han ikke på trening eller kamp med førstelaget, er han og ser på en U18-kamp. Er han ikke der ser han på en trening med unnguttene. Er han ikke der ser han kanskje en U8-kamp. 

Hadde John Terry reddet en baby fra en brann og donert en million til veldedighet på vei ut av banen hadde han fortsatt blitt kritisert. Det er muligheter for å påpeke Terrys tabber gjennom karrieren, men plaget denne markeringen deg, da er du så bitter at det er hos deg problemet ligger.  

Få opp humøret. Fotball er underholdning. Det trenger ikke være 22 mann som sparkrer ballen mellom seg i 90 minutter hver eneste gang. Av og til blir markeringer gjort som er litt utenom det vanlige. Det går nok bra, skal du se. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.