Eg trur på fotball

Det nærmer seg kamp. 

Chelsea-legende Frank Lamaprd er Chelsea-manager. Chelsea-legende Petr Cech  er teknisk direktør. Chelsea-legende Jody Morris er hjelpetrener. Det er Chelsea-legende Eddie Newton også. 

I Sky Sports-studio skal Jose Mourinho overse kampen.

Man kunne ikke ha skrevet det bedre selv. 

Det er romantikk. 

Eg er snart 50. Eg trur ikkje på Gud, statsministeren eller kelneren. Eg trur på fotball. Den første kjærleiken. Det første kysset. Hjarta slår raskere heima i gate bare navnet blir nevnt.

Kvar laurdag drømte vi om gras. Vått gras, tørt gras, gras med rim i, grønt gras - same det, bare det var engelsk gras. Kvar laurdag kom heltane ut på det graset. Hjartet banker nede i graset.

Eg er snart 50. Regjeringa kjem og går. Kjæresta kan komme og gå. Ekteskap kan knirke og smelle med dørene. Denne kjærleiken blir værande i botn. Kjærleiken til 22 par fotballsko som spring ut av garderoben, gjennom tunnelen, ut på banen - ut på engelsk gras, for å skrive poesi med beina. 

- Frode Grytten

--------------

Bli medlem av CSN før Frank Lamaprds eventyr starter 17:30 i dag og du er med i trekningen av flotte premier! Les mer her!

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.