Kommentar: Jeremie Boga? Ja takk!

Chelsea har tilbakekjøpsklausul på Jeremie Boga, og den er så lav at Chelsea bør benytte seg av den.

FOTO: Twitter

Jeremie Boga kan ikke huskes for å ha hatt en stor Chelsea-karriere. Antonio Conte ga Jeremie Boga sjansen i første serierunde mot Burnley i 2017.

Det ble alt annet enn en drømmedebut, og da Gary Cahill ble utvist etter 18 minutter ble Boga byttet ut. Siden den gang er det mye som har skjedd med 23 år gamle vingen.

Boga har vært på en rekke utlån uten å imponere noe særlig. I 2018 gikk vingen til Sassuolo og italiensk Serie A på en permanent overgang. Nå ser det endelig ut til at Boga begynner å få ut sitt potensial.

Ivorianeren har gjort en meget solid sesong i Sassuolo, og Chelsea har tilbakekjøpsklausul. Den klausulen skal være på 13 millioner pund.

INGEN DRØMMEDEBUT: Jeremie Boga fikk bare 18 minutter før han forlot Chelsea. FOTO: Chelsea FC

Sassuolos direktør har bekreftet at en slik klausul finnes, og The Sun melder at forhandlinger mellom klubbene skjer nå i vinterpausen.

Chelsea burde signere Boga fordi vi trenger å forsterke vingposisjonen. Ivorianeren er en kreativ og driblesterk kantspiller som denne sesongen har scoret 7 mål på 22 kamper i Serie A.

Boga ble også trukket frem av Lionel Messi som en av de mest lovende spillerne for noen år siden. Med en så lav tilbakekjøpsklausul bør Chelsea benytte seg av den.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.