Fra håpløs til heltestatus

KOMMENTAR: Så fort en Chelsea-spiller gjør det dårlig dukker det opp kritikk og hets i kommentarfeltene på sosiale medier. Det svinger fort mellom totalt ubrukelig til superhelt blant Chelseas supporterskare.

FOTO: Chelsea FC

Kommentar av Kristian Siljuholtet. 

Å kritisere spillere i egen klubb er en supporters rett. Selv har jeg hatt mine utbrudd mot både Alvaro Morata og Tiemoue Bakayoko. Likevel kan vi i de aller fleste tilfeller smøre oss med litt tålmodighet.

Hva er det med oss Chelsea-supportere å kritisere en spiller så fort de spiller et par dårlige minutter? Denne høsten har det vært skepsis knyttet til Callum Hudson-Odoi. I begynnelsen av sesongen ble til og med Tammy Abraham utsatt for kritikk på sosiale medier.

Forrige sesong var Jorginho og Mateo Kovacic Chelsea-fansens hakkekyllinger. Jorginho og Sarri-ball kunne ryke og reise. Kovacic var helt ubrukelig og i sommer brukte vi mange kroner på å hente kroaten permanent.

KRITISERT: Mateo Kovacic var ingen suksess forrige sesong, men denne sesongen har mange Chelsea-fans hyllet kroaten. FOTO: Sky Sports

Nå har derimot pipen fått en helt annen lyd, og Mateo Kovacic er av mange sett på som den beste Chelsea-spilleren denne sesongen. Jorginho har stått frem som en lederskikkelse på Lampards Chelsea-lag.

Vår egen gullgutt, Callum Hudson-Odoi fikk en alvorlig skade forrige sesongi ble satt ut av spill for en lengre periode. For kort tid siden var han endelig tilbake og hadde noen svake involveringer. Vingen hadde maks et par dårlige kamper, og det gikk ikke lang tid før han ble kritisert av flere Chelsea-kontoer på twitter og Facebook.

Chelseas egen 19-åring som valgte å bli i Chelsea istedenfor å gå til den tyske giganten Bayern Munchen i 2019 blir altså kritisert før han har kommet skikkelig i gang. Spilleren som kan bli vel så god som Eden Hazard, ifølge Chelseas mangeårige sjefsspeider Piet de Visser. 

Kan vi klare å vente litt før vi lar kritikken hagle? Er det bare meg som venter tålmodig mens Lampards prosjekt tar form?

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.