På en torsdag: Well, that was crap

Men hvor crap var det egentlig? Vi sorterer og rangerer.

DEN UTVIDEDE På en torsdag-redaksjonen tok pennen fatt igår og utformet en ekstremt improvisert og lite gjennomtenkt liste over de minst imponerende kampene Chelsea har levert de seneste årene.

Hvorfor gjorde vi det?  Nei, si det det føltes godt og riktig, og tidspunktet føltes like godt som noe annet.

Les tidligere utgaver av På en torsdag her.

HVORDAN HAR VI rangert dritten? Etter det vi følte for.

Hvilket tidsrom har vi begrenset oss til? Vel, jo lenge tilbake i tid vi går, jo mer drittal bør kampen ha vært for at den er teller med.

ER DETTE en endelig liste? På ingen måte, den er absolutt åpen for diskusjon. Er det i overkant negativt å ta frem denne listen nå? Noen vil garantert mene det, men noen ganger må slagget rett og slett ut. Her er vår endelige rangering:

1. Crystal Palace–Chelsea 2–1, 14. oktober 2017. Etter syv ligarunder hadde ikke Palace scoret et eneste mål og ikke tatt et eneste poeng. Enter Chelsea. Selvmål og Zaha-scoring er dritt.

2. Chelsea–Bournemouth 0–3, 31. januar 2018. Alle bør huske hvorfor denne kampen står på denne listen.

3. West Ham–Chelsea 1–0, 9. desember 2017. Et elendig West Ham hadde hentet inn David Moyes, som jaktet sin første seier. Et tannløst Chelsea hadde spanderbuksene på, og Conte ga opp tittelracet etter 16 kamper.

4. Roma–Chelsea 3–0, 1. november 2017. «Halloween-skrekkaften», «knusing» og «kunne tapt med mer» skrev mediene etter en horribel aften i Roma. Edin Dzeko avsluttet kvelden med å ydmyke Chelseas defensive «organisering».

5. De 38 seriekampene som utgjorde sesongen 2015–16, august 2015–mai 2016. Trenger ingen forklaring.

«BOBLERE» – de som ikke nådde helt opp:

- Manchester Utd–Chelsea 2–0, 16. april 2017. Etter to tap tidligere i sesongen, fikk José sin irriterende revansj. En skade i oppvarmingen gjorde at Conte måtte gjøre om taktikken rett før start, og Man Utd kledde av Chelsea, som knapt fikk til noe som helst.

- Chelsea–Burnley 2–3, 12. august 2017. Greit, Chelsea leverte kurant i andre omgang, men førsteomgangen var så dritt som den bare kunne bli, og sendte minnene tilbake til første ligarunde i 2015; Swansea-kampen var jo starten på slutten for Mourinho, med rødt kort, Hazard-skade og Carneiro-bråket.

- Chelsea–Arsenal 3–5, 29. oktober 2011. Det er såpass lenge siden at denne ikke kommer med på selve listen, men å slippe inn fem mål hjemme mot byrivaler er helt forjævlig.

- QPR–Chelsea 1–0, 23. oktober 2011. Også lenge siden, men syv gule og to røde kort og ettmålstap mot et møkkelag er ille. Når det hele var utgangspunktet for de meningsløse rasismegreiene rundt John Terry, ble dette en skrekkforestilling.

Ha en blå helg!

- Alperton

PS! Det var ihvertfall en trøst å se Olivier Giroud i blått i går. Det blir bra!

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.