Bli medlem av CSN

Vi er sterkere enn noen gang. Bli  med du også!

Bli medlem av CSN for 2019/20-sesongen

Det er mange som har tegnet medlemskap i Chelsea Supporters Norway allerede denne sesongen, men vårt mål er at ALLE Chelsea-supportere i Norge skal være med i fellesskapet. 

Vi vet at det fortsatt er veldig mange Chelsea-supportere der ute som ikke er medlem, men med våre billettordninger, hotellavtaler, egne butikker, rabatter i andre butikker og eksklusive konkurranser tror vi at dette kan bli en rekordsesong. 

Hvorfor bli medlem? 

Du får en rekke medlemsfordeler. Blant annet rabatt hos fotballbutikk.no, rabatt på vår egen klubbshop, hotellavtale i London, samarbeid med reiseselskap og vår populære billettordning, hvis du også er medlem i True Blue.

Du kan også være med i våre eksklusive konkurranser med flotte premier. Vi har delt ut turer til Stamford Bridge, drakter, abonnement på TV2 Sumo og Viaplay og mye, mye mer. 

Trenger du flere grunner? Du kan bidra til at TV2 velger Chelsea når de velger ut TV-kamper ved å bli medlem.

  Medlemskapstype Hovedmedlemskap (UTSOLGT) Digitalmedlemskap
  Kjøpe billetter via CSN*
  Medlemskort*
  Medlemsblad i postkassen   
  Medlemsblad digitalutgave
  Medlemspakke*  
  Delta på CSN-arrangementer
  Delta på julebord
  Delta i eksklusive konkurranser
  Tilgang til eksklusiv hotellavtale i London*
  Kjøpe billetter via Ving og Reiseshop
  Pris 250,- 200,-

VIKTIG: HOVEDMEDLEMSKAP ER UTSOLGT, MEN DU KAN FORTSATT BLI DIGITALMEDLEM.

Les mer om alle fordelene du får som CSN-medlem HER.

Slik melder du deg inn

For å bli medlem kan du enten logge inn på Min Side om du allerede har en bruker eller så kan du registrere deg. Når du er inne på din bruker på Min side trykker du på BLI MEDLEM FOR 19/20" eller "FORNY FOR 19/20" 

Registrerer du deg for første gang vil du komme til siden for betaling etter du har fullt ut din kontaktinfo. 

Du kan også betale med Vipps, men har du ikke medlemsnummeret ditt i hodet må du uansett inn på Min Side for å finne det, eller registrere deg. Når du registrer deg får du tilsendt et medlemsnummer på epost. Vippsnummeret vårt er 190512, men du MÅ merke betalingen med medlemsnummeret ditt, hvis ikke blir pengene du sender sett på som en donasjon. Vi har ingen mulighet for å spore opp eier av telefonnummer.

Det koster bare 200,- i året (16,- i mnd!) for et Digitalmedlemskap og kun 250,- i året (21,- i mnd!) for et Hovedmedlemskap. Sjekk hva du får på hvert av medlemskapene HER.

Velkommen til oss! 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.