Lampard: Vi tapte kampen på fire individuelle tabber

Frank Lampard var ikke fornøyd med resultatet, men mener samtidig at det ikke viser det riktige bildet av kampen. 

Frank Lampard ble først konfrontert med uttalelser fra Jose Mourinho, som satt i Sky Sports-studio. Han sa at Lampard burde startet med flere erfarne spillere og at han mislikte prestasjonene til Andreas Christensen, Mason Mount og Tammy Abraham 

- Like ikke prestasjonen til Mason Mount? Sa han Mason Mount? Wow. Vel, jeg kan ikke dra folk ut av det medisinske rommet, om de er erfarne eller ikke. Dette er spillerne vi hadde, i en kamp der vi var klart det beste laget i 45, kanskje 60 minutter, sa Lampard. 

- Vi gjorde individuelle tabber som ledet til fire mål ut av deres fem skudd. Jeg trenger ikke bekymre meg for mye på hva andre sier. Dette er troppen vi har og jeg har tro på den. 

- Går vi inn til pause med en to måls-ledelse, som vi burde gjort, er kampen en helt annen, fortsatte han. 

Han fortsatte å bli spurt om de unge spillerne han startet kampen med. 

- Vi vet at vi ikke kunne hente spilleren denne sommeren. Jeg mener vi har veldig talentfulle unge spilleren, men jeg vil være klar på en ting. Med skadene vi har for øyeblikket, med overgangsnekten - dette vil ta litt tid. 

Til tross for at det ble stygge tall, så Lampard mye positivt for Chelsea å ta med seg. 

- Spilleren var veldig skuffet, men det var mange elementer i kampen jeg likte. Det var fire-fem elementer jeg ikke likte og de var fatale i dag for oss, men vi kan ikke gjemme oss fra at vi vet hvor vi er med troppen. 

- Vi kunne ikke hente spillere. De fleste managerne i en klubb som Chelsea kan hente spillere for å spille på måten de vil, men vi kan ikke. Jeg vil ikke klage for mye på det - jeg vil jobbe. 

- Jeg så mye positive ting i laget i dag. Fansen så et lag som prøvde å gjøre den riktige tingen, men kampen gikk i mot oss og den gikk i mot oss veldig raskt etter det andre målet gikk inn og det er en hard lærepenge for laget i dag. 

- Fotballkamper blir vunnet og tapt foran mål. De vant foran vårt mål med å være kliniske. Vi hadde mye flere skudd og angrep mer, men vi var skuffende foran mål i dag. 

- Det er vanskelig å snakke om. Du kan høres dum ut etter et 4-0-tap, men alle som så kampen vil ha sett det, men det blir overskygget av at de tok sjansene sine. 

Lampard vil ikke at braktapet skal påvirke Chelsea-spillerne fremover. 

- Det er ikke så alvorlig (at det ble 4-0.) Jeg har vært her flere ganger å tapt med et par mål, for det kan skje mot Manchester United. Vi vil komme tilbake fra det, men det bør gjøre vondt. 

- Vi bør ikke tape 4-0 mot noen og det gjør vondt, men dette er ikke et vanlig 4-0-resultat. Vi bør ikke la dette konsumere oss fremover - utenom at vi ser på tabbene og analyserer dem. 

Christian Pulisic startet ikke kampen, men kom inn etter 58 minutter. 

- Pulisic er 20 år og kom over fra Borussia Dortmund og han vil bli en fantastisk spiller for klubben. Du så noen øyeblikk med god akserelasjon med ballen, men jeg har andre valg i det område og jeg vil ikke kaste Christian rett inn i flammen uten å hjelpe han på veien. 

- Jeg følte det var riktig å starte med Mason og Ross, som har vært gode i pre-season, og heller bytte inn Christian. Hvis kampen fortsatt var på 1-0 tror jeg han ville ha påvirket mye, men det ble vanskelig for han da kampen ble ødelagt for oss. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.