England-debut for Mason Mount

Mason Mount fikk sin debut for England mot Bulgaria lørdag kveld. 

Mason Mount har debutert for Englands førstelag. Han kom inn mot Bulgaria da England ledet 3-0 etter 66 minutter. De vant til slutt 4-0 og topper gruppen sin med full pott og overlegen målforskjell.

Mount har fått stor tillit hos Frank Lampard og vært involvert i samtlige Chelsea-kamper denne sesongen, der han har scoret i to av de. 

Det ble ingen scoringer for England, men han viste seg definitivt frem fra en god side og gjorde en god figur. Fortsetter han som han har startet i Chelsea blir det nok en plass i troppen neste gang også. 

Ross Barkley var også involvert i oppgjøret. Han spilte alle 90 minuttene og var meget solid. 

Englands neste kamp er på tirsdag kveld mot Kosovo. Den kampen går også på Wembley og er en kamp det engelske landslaget bør ta seg greit av - som sannsynligvis betyr flere minutter for Mount. 

Vi skal være forsiktige med å håpe på en start for 20-åringen, dog. Chelsea har allerede kamp igjen lørdag 16:00 da de reiser til Molineux Stadium for å møte Wolverhampton. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.