Offisielt: Hudson-Odoi har signert en ny fem års-kontrakt

Callum Hudson-Odoi har signert en ny fem års-kontrakt med Chelsea. 

Callum Hudson-Odoi har signert en ny fem års-kontrakt med Chelsea. Det bekrefter klubben etter måneder med spekulasjoner som har meldt om akkurat dette. Vi skrev en sak om at 18-åringen kom til å signere ny kontrakt allerede for tre måneder siden. 

Nå har han endelig signert papirene og Chelsea har annonsert den store nyheten. Kontrakten strekker seg til 2024 - da vil Callum Hudson-Odoi være 23 år gammel. 

Avtalen skal i være verdt opp til to millioner kroner i uken i følge noen rapporter, mens andre melder nærmere en sum på 1,5 millioner kroner. Kontrakten er uansett av den luksuriøse varianten. 

Hudson-Odoi er nok en unggutt i rekken av spillere som har fått nye langtidskontrakter etter Ruben Loftus-Cheek og Mason Mount begge har signert fem års-kontrakter, med Reece James og Tammy Abraham angivelig de to neste på listen. 

Det 18 år gamle supertalentet var ikke langt ifra å forlate Chelsea til fordel for Bayern München i januar, men Chelsea avviste alle forespørsler kontant. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.